Forum » Omrežja in internet » Router Linksys WRT54GL
Router Linksys WRT54GL
puchweiller ::
Pozdravljeni!
Ker nisem zasledil na težavo, katero imam jaz, odpiram novo temo ( upam, da nisem spregledal).
Preko routerja imam dostop do interneta iz dveh stacionarnih računalnikov in enega prenosnega.
Problem je sledeči: vsi trije so v isti delovni skupini in ko kliknem VIEW WORKGROUP COMPUTERS, Sse mi ipiše samo ime skupine , ne pa tudi računalnikiov v skupini.
Pa printer, katerega sem dal v skupno rabo tudi ne zazna!!
Kaj naj naredim??? Hvala
Ker nisem zasledil na težavo, katero imam jaz, odpiram novo temo ( upam, da nisem spregledal).
Preko routerja imam dostop do interneta iz dveh stacionarnih računalnikov in enega prenosnega.
Problem je sledeči: vsi trije so v isti delovni skupini in ko kliknem VIEW WORKGROUP COMPUTERS, Sse mi ipiše samo ime skupine , ne pa tudi računalnikiov v skupini.
Pa printer, katerega sem dal v skupno rabo tudi ne zazna!!
Kaj naj naredim??? Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Skupina ljudi, katerih navdušenje nad izdelkom napoveduje poguboOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 10997 (7975) | skika |
» | Facebook stran z neprimerno vsebinoOddelek: Pomoč in nasveti | 2050 (1833) | SimplyMiha |
» | Kemijske enačbeOddelek: Šola | 5009 (4737) | finpol1 |
» | Sodobna prehrana (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 8849 (7305) | Matev |
» | [PHP&MySQL] izpis prvih 3, drugih 3, tretjih 3... vnosov iz tabele. Kako?Oddelek: Programiranje | 1353 (1184) | mHook |