Forum » Zvok in slika » vga kabel - ugašanje računalnika
vga kabel - ugašanje računalnika
sprogy ::
Pozdravljeni,
takoj ko priklopim vga kabel na HP 6820s se prenosnik ugasne (tudi če kabel na drugi strani ni nikamor priklopljen), in dokler ne izklopim kabla, ga ne morem prižgat nazaj. Potrebujem mogoče kak poseben kabel oz. je težava kje drugje? Že vnaprej hvala za vsak odgovor.
takoj ko priklopim vga kabel na HP 6820s se prenosnik ugasne (tudi če kabel na drugi strani ni nikamor priklopljen), in dokler ne izklopim kabla, ga ne morem prižgat nazaj. Potrebujem mogoče kak poseben kabel oz. je težava kje drugje? Že vnaprej hvala za vsak odgovor.
tempoFlow ::
Sam VGA kabel ti ne bi smel povzročati izklopa računalnika, razen, če je kaj v kratkem stiku.
Poskusi še kakšen drug kabel.
Poskusi še kakšen drug kabel.
Avly19 ::
Jaz imam isti problem.
Solatko, kaj to pomeni, da je kabel v stiku? In kako problem rešim?
Se opravičujem za laična vprašanja.
Hvala, Andrej
Solatko, kaj to pomeni, da je kabel v stiku? In kako problem rešim?
Se opravičujem za laična vprašanja.
Hvala, Andrej
Avian ::
Avly19: problem rešiš tako da kabel zabrišeš stran pa kupiš drugega. najhitreje rešen problem
lp Avi
lp Avi
"Sound is fifty percent of the motion picture experience" - George Lucas
Avian, hvala za odgovor, čudno mi je samo to, da mi na enem notesniku kabel lepo deluje, na dveh pa ne... Kabel je sicer čisto nov.
Lp Avly
Lp Avly
fosil ::
Pa se prenosnik prav ugasne ali se samo zatemni ekran?
Mogoče je samo nastavljen tako, da ko priklopiš kabel začne pošiljat sliko na zunanji vir, namesto na ekran.
Mogoče je samo nastavljen tako, da ko priklopiš kabel začne pošiljat sliko na zunanji vir, namesto na ekran.
Tako je!
sprogy ::
Avly19: problem rešiš tako da kabel zabrišeš stran pa kupiš drugega. najhitreje rešen problem
lp Avi
Natanko to je tudi pri meni rešilo problem, hvala vsem za pomoč.
Pa se prenosnik prav ugasne ali se samo zatemni ekran?
Ne, prenosnik se prav ugasne. Ugasne celo stand-by lučka.
Lp Andrej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Monitor se ugasne ko dobim SMS (resno!)Oddelek: Strojna oprema | 2734 (1026) | _Tom_ |
» | Ko ugasnem računalnik se mi na monitorju prikazuje tole...Oddelek: Pomoč in nasveti | 6405 (5286) | ST-777 |
» | Problem z zatemnitvijo zaslonaOddelek: Operacijski sistemi | 949 (865) | Alfonzo |
» | računalnik se sam zaganja!Oddelek: Strojna oprema | 2427 (1883) | Juventus |
» | kva je ATA? kako jo menjat?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1572 (1465) | gaso |