Forum » Pomoč in nasveti » VistaGlista
VistaGlista
Famousss ::
Živjo,
Zanima me kaj točno pomeni x64 in x86?
Frend mi je reku da je x86 32bitna verzija, x64 pa 64bitna. A je to res?
Pa še nekej me zanima. Imam iphone 3g in bi rad doma mel brezžični internet, da bi lahko z iphonom
dostopal do neta. Router mam od T2 in ta ne podpira wireless. Rad bi imel čim bolj preprosto poštimano
in se izognu nakupu novega routerja. Obstaja kašn usb/kartica al karkol ki ne samo sprejema ampak tudi
oddaja signal za wireless internet?
LP
Famousss
Zanima me kaj točno pomeni x64 in x86?
Frend mi je reku da je x86 32bitna verzija, x64 pa 64bitna. A je to res?
Pa še nekej me zanima. Imam iphone 3g in bi rad doma mel brezžični internet, da bi lahko z iphonom
dostopal do neta. Router mam od T2 in ta ne podpira wireless. Rad bi imel čim bolj preprosto poštimano
in se izognu nakupu novega routerja. Obstaja kašn usb/kartica al karkol ki ne samo sprejema ampak tudi
oddaja signal za wireless internet?
LP
Famousss
- spremenil: Famousss ()
Ciklamen ::
Je res ja, Vista x86 je 32 bitna, ampak mislim, da se tukaj ne diskutira o piratiziranih zadevah.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ciklamen ()
OmegaBlue ::
To nima veze z gusarji, so dokaj mainstream oznake.
Načeloma imaš lahko Ad-hoc povezavo z računalnika na iphone (poglej če stvar sploh podpira ad-hoc). Lahko pa poiščeš kako PCI wifi kartico ki podpira AP/main/infrastructure mode (pod windowsi sicer malo težje).
Najbolj enostavna rešitev bi sicer bila dostopna točka.
Načeloma imaš lahko Ad-hoc povezavo z računalnika na iphone (poglej če stvar sploh podpira ad-hoc). Lahko pa poiščeš kako PCI wifi kartico ki podpira AP/main/infrastructure mode (pod windowsi sicer malo težje).
Najbolj enostavna rešitev bi sicer bila dostopna točka.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
pingo76 ::
Pa še nepravilnost. Nimaš routerja od t2 saj ga ne nudijo, tako na optiki kot na VDSL-u ne. Imaš v obeh primerih le stikalo (switch) na grobo rečeno. :)
OmegaBlue ::
Imel je napisano, da je iskal na torrent straneh..
Oprosti, vidim zdaj v spremembah - je spremenil predno sem postal ;)
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Ciklamen ::
Imel je napisano, da je iskal na torrent straneh..
Oprosti, vidim zdaj v spremembah - je spremenil predno sem postal ;)
Hehe Saj ni panike, samo opomnil sem ga
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Remix OS 64 bit (napačen) downloadOddelek: Operacijski sistemi | 3240 (2881) | m3k |
» | Beta premagala Microsoftove strežnike (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 12662 (7678) | Jst |
» | Windows XP Service Pack 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14870 (8837) | solatko |
» | Windows Vista Beta 2 Customer Preview Program (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 18015 (11658) | kinetik |
» | eMule vs. torrentOddelek: Omrežja in internet | 5099 (4231) | mit3k |