» »

DIE HARD:NAKATOMI PLAZA

DIE HARD:NAKATOMI PLAZA

gonilnik ::

A ve kdo mogoče, kaj moraš narediti na strehi,ko te strelja helikopter?Ne uspe mi ga rastreliti, pa tudi uiti ne morem nikamor.
gonilnik---} driver---} šofer---} jaz

Kaj res nihče ni igral te igre, da bi mi lahko pomagal?

slon ::

pejt do gasilskega hidranta vzami cev in se vrži čez streho.
AMD Ryzen7 5900x & MSI MAG 570x TOMAHAWK
& Asus TUF 3080 & 32 GB 3200MHz@3600MHz
& Samsung 970 Evo plus 1TB & LG 27GL850

the_unborn ::

gonilnik: a nisi filma gledal?:D

jRk0 ::

hehe :D sicer sem igral samo demo, ampak je kar kul igra. na zivce mi gre da v levi roki drzi orozje:)
You fuck up once, you loose two teeth.

sloroland:HVALA mi je uspelo.Sicer sem gledal film, ampak je že dolgo tega.

Končal igro:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gonilnik ()

slon ::

Sam konc je pa TOTALNO u kurcu :D
AMD Ryzen7 5900x & MSI MAG 570x TOMAHAWK
& Asus TUF 3080 & 32 GB 3200MHz@3600MHz
& Samsung 970 Evo plus 1TB & LG 27GL850

V-i-p ::

Jst sem pa brez kakršnih koli goljufij in kod prišel čisto do konca (vsaj mislim :\ ). Tu pa ne bo šlo očitno brez pomoči. Cele dneve se matram, pa ne rata. A kdo ve, kako v tisti sobi, kjer je sef in ko greš po stopnicah dol v sobo in Hans drži Holly pred sabo, tega hudiča ubit? V mission objective piše
1.) Find Hans and Holly (ok, to sem)
pod 2 pa piše Save Hollys life by killing Hans.

Ampak mi ga nikakor ne rata, pa če z sniperko še tok streljam vanj, bo ubil Holly. Pomoč prosim! :O

Aja, še tole, film se gledal (pa ne enkrat :D ) in v filmu kokr vem, Bruce vzame selotejp in si z njim prilepi pištolo na hrbet, fante pa prepriča kot da ima v brzostrelki naboje. Sam tu ne gre tako, vsaj po moje ne...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: V-i-p ()

Ja saj sem tudi jaz končal igro brez cheatov.

Pri glavnem moraš pazit,da se mu ne približaš preveč,saj takrat takoj ubije punco.Najboljše je od daleč s snajperom streliti v njega,ko se ona malo umakne.Ko ga ustreliš(če si ga dobro) se on pomakne nazaj,ti pa postopek ponavljaš,dokler on ne pride do okna(pade ven)

Edino kar moraš paziti je da se mu preveč ne približaš in da ne zadeneš punce,ko streljaš

Enostavno kot pasulj

Gonilnik: vidim, da dobro poznaš ta špil, samo ne vem, če midva misliva isto sobo. Lej, jst grem tam pri trezorju nekam dol (kot bi šel v klet) in tam res ni nobenega okna, okno je samo zgoraj, pri sefu, samo tam ni hansa, on drži holly v kleti. Ne vem no, ti prilagam slike, če boš mogoče pol kej bolj vedu kaj nardit. Thx!!!

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Brez zamere, morm temo nekje pri vrhu obdržat, da odgovor dobim:8) Gonilnik/driver/vozač/voznik PLEASE HELP :D

Ja saj je v kleti,samo ko ga streliš prvič se pomakne nazaj.
Drugič še bolj nazaj,tretjič gre v kot(v kleti),potem pa prevrže police in po stopnicah zbeži gor.Lepo počasi mu slediš in mu z varne razdalje zadaš še zadnji strel(pade skozi okno) in igre je konec:D

gonilnik: DANKE! :D

V.i.p:Kein problem

Če lahko zmeraj rad pomagam

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gonilnik ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Bolne Fore (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

Oddelek: Loža
891216882 (5456) FireSnake
»

Max Payne 2 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
23019559 (3363) ahac
»

Večstanovanjska stavba - razmišljanje (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
17823651 (17420) matobeli
»

Ukradeno kolo Nakamura Catch 70 (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
7527035 (24290) mihec87
»

Half Life 2 pomoč pri igranju (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
1028023 (4899) baguvix

Več podobnih tem