Forum » Kaj kupiti » Katero grafično za predvajanje DVD filmov
Katero grafično za predvajanje DVD filmov
zavajon ::
Ko sem nabavil DVD, sem ugotovil, da če hočem doseči osnovno komoditeto ob gledanju filmov, moram to početi iz fotelja.
Zato potrebujem grafično z TV out, da lahko priklopim na TV (se motim?..).
Zna kdo razložiti, katere karakteristike grafičnih kartic so pomembne za kvaliteto predvajanja DVD filmov? Kakšen nasvet, kaj naj ubodem?
(igrice me ne zanimajo, zadnja, ki sem jo igral, je bila SkiJump, ki pa na Win2000 na žalost ne dela)
Zato potrebujem grafično z TV out, da lahko priklopim na TV (se motim?..).
Zna kdo razložiti, katere karakteristike grafičnih kartic so pomembne za kvaliteto predvajanja DVD filmov? Kakšen nasvet, kaj naj ubodem?
(igrice me ne zanimajo, zadnja, ki sem jo igral, je bila SkiJump, ki pa na Win2000 na žalost ne dela)
SasoS ::
hja...precej težka odločitev. Predvsem zato ker so grafične drage in ne toliko kvalitetne pri predvajanju DVDjev. Geforci imajo bolj slabo TV-Out sliko (ne bom sicer reku da je neuporabna, ker imam tudi sam Nvidiino gračino), mogoče se ti splača ozreti se za kakšnim cenejšim Atijem ali Matroxom. Morebiti pa raj vzameš kakšno cenejšo (zdej so že pod 50K) komponento za maximalno kvaliteto in užitek (zaradi daljinca...sploh če je komp v drugi sobi). Je pa res, da s tem ne moreš potem vrteti Divxov...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali yamada 6600 res ne bere...Oddelek: Kaj kupiti | 1852 (1624) | joze |
» | Gledal bi filme na TV-ju, ampak brez TV-OUT funkcijeOddelek: Zvok in slika | 1746 (1338) | pivmik |
» | Poznavalci Matrox-a G550Oddelek: Strojna oprema | 1046 (932) | Realman |
» | Gledanje DVD filmov na TV izhoduOddelek: Zvok in slika | 2829 (2393) | buhica1 |
» | DVDOddelek: Pomoč in nasveti | 1768 (1285) | VASkO |