Forum » Pomoč in nasveti » Samsung 970P & Vista (x64)
Samsung 970P & Vista (x64)
Music Man ::
Živjo
Zanima me, če je kdo že poizkusil v naslovu teme omenjeno kombinacijo in kako se je obneslo. Namreč na Samsungovi spletni strani so na voljo le gonilniki do WinXP x64, Vista pa ni eksplicitno omenjena. Poleg tega za ta monitor potrebujem še Magic Tune, kateri sicer obstaja za Visto, vendar se zna zaradi sposobnosti Samsungovih programerjev zgoditi, da druga verzija Magic Tune-a kot 3.6 monitorja sploh ne prepozna; tako se je recimo zgodilo z verzijo 4.0.
Se da torej usposobiti zadevo na Visti ali sem obsojen na nadaljnje bivanje na WinXP?
Zanima me, če je kdo že poizkusil v naslovu teme omenjeno kombinacijo in kako se je obneslo. Namreč na Samsungovi spletni strani so na voljo le gonilniki do WinXP x64, Vista pa ni eksplicitno omenjena. Poleg tega za ta monitor potrebujem še Magic Tune, kateri sicer obstaja za Visto, vendar se zna zaradi sposobnosti Samsungovih programerjev zgoditi, da druga verzija Magic Tune-a kot 3.6 monitorja sploh ne prepozna; tako se je recimo zgodilo z verzijo 4.0.
Se da torej usposobiti zadevo na Visti ali sem obsojen na nadaljnje bivanje na WinXP?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung P2270hOddelek: Kaj kupiti | 665 (609) | candy58 |
» | Nastavitve monitorjaOddelek: Zvok in slika | 1427 (1324) | tt2 |
» | Magictune 3.6 zablokira računalnikOddelek: Programska oprema | 1510 (1308) | e-marko |
» | Iščem 20"/21" LCDOddelek: Kaj kupiti | 1334 (1248) | *TV* |
» | Samsung 193P ALI Samsung 193P+ (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 9828 (6524) | Person |