Forum » Strojna oprema » polnjenje mx revolutin logitech
polnjenje mx revolutin logitech
herc_17 ::
jst sm odrpu temo na polnjenje mx revolution.....
uporabljam jo dobro leto... sedaj pa ko j odam polnit dvakrat gre do vrha..... stretjič pa začne rdeča lučka utripati.... mogoče kdo ve kaj bi bilo narobe s tem.. noče se napolnit...
hvala za nasvete za vnaprej.....
LP Herc
uporabljam jo dobro leto... sedaj pa ko j odam polnit dvakrat gre do vrha..... stretjič pa začne rdeča lučka utripati.... mogoče kdo ve kaj bi bilo narobe s tem.. noče se napolnit...
hvala za nasvete za vnaprej.....
LP Herc
Okapi ::
Miška je bila še v garanciji. Sem nesel na servis, kjer so v minuti ugotovili, da je šel napajalnik, v naslednji minuti so mi dali novega in po treh minutah sem bil že na poti domov (vse so naredili tako rutinsko, da sem dobil občutek, da nisem bil edini s takšno okvaro:-)
O.
O.
herc_17 ::
aha... jsst sm takrat ko sem jo kupil tazadno dobil v merkurju na rudniku... drugje je niso meli na zalogi.... nujno se jo pa rabil.... pol najbol da jo nesem kr tja nim de zrihtajo???
Okapi ::
Poglej, kaj ti piše na listku od garancije - ponavadi piše, kdo servisira. Če imaš pa samo račun, pa v trgovino, kjer si kupil.
O.
O.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Na kateri servis lahko nesem popraviti računalniško miško?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3214 (1536) | Gapi |
» | Trgovina SOLO.SI = prevaranti.si (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 14141 (6617) | dwinxp |
» | Tujina vs. Slovenija po cenahOddelek: Kaj kupiti | 4576 (2650) | Taubi19 |
» | Sumljivo ugašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1251 (1071) | Pretorijanec |
» | problem z zvočniki Z-2200Oddelek: Pomoč in nasveti | 1393 (1172) | nokia6310 |