» »

Kje dobiti AHCI driver za XP?

Kje dobiti AHCI driver za XP?

to_ni ::

Kje dobiti AHCI driver za inštalacijo XP v AHCI mode?. Vista je že inštalirana v AHCI modu zato je treba tudi XP naložit z AHCI ali pa ponovno naložit oboje v IDE mode.

Se komu svita?

jan01 ::

xp naložiš v ide modu, potem ko vse instaliraš, posnemeš še driverje za sata(odvisno spet za katero matično oz nabor!! -dodaš potrebno v register) in daš nazaj v sta(ahci mode...

to_ni ::

Kaj pa če mi inštalacija v ide modu ne gre skozi? a to pomeni da hardware ni kompatibilen z xp? Ob naloženi visti (v AHCI modu) sem želel dodati XP.

Torej v visti sem naredil novo particijo, resetiram pc grem v bios in prestavim iz AHCI v IDE mode, vstavim boot XP pro SP2 cd in začnem inštalirat XP. Pri del inštalacije gre skozi, ko pa se XP prvič sam restarta (rdeča črta) se ne pobere več. In zdaj mi ne dela ne vista ne XP. Ali je možno da je hardware nekompatibilen z XP?

A mi lahko poveš kateri drajver rabim? PC sem kupil v Hofru, disk je WD 1.000 GB, procesor je Core duo quad Q8200 ali je iz tega možno dešifrirat kateri drajver rabim? računalnik je sicer Medion. Ali je možno kje v biosu pogledat kateri drajver rabim?

Hvala

napasi ::

Jaz sem imel tak problem z Laptop Asus 5315 SATA DRIVERJI, ker imajo naložen sami Linux ali pa Visto in tudi samo zanjo uradno obstajajo gonilniki vendar sem se obrnil na glavnega uvoznika-serviserja in so mi svetovali kje jih dobim, tako sem se zafrkaval cel teden da sem usposobil laptop da je delal na XP-je saj je za Visto prešibak.
Nekaj gonilnikov imaš tudi na strani od Intela, najbolje da poizkušaš se obrnit na servis, ali pa poglej na Medion stran kjer moraš vpisat serijsko številko računalnika.

Poglej na ti stran : http://www1.medion.de/downloads/?lang=uk

Zgodovina sprememb…

• spremenil: napasi ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

SSD in AHCI mode

Oddelek: Strojna oprema
386162 (4153) AC_DC
»

Počasnejše delovanje računalnika