Forum » Operacijski sistemi » Vista pomoč
Vista pomoč
koporc ::
Nov comp, posnamem Visto ker zaradi SATA diska ne morem win xp. Lepo posname pridem v namizje, ponovno zaženem noče bootat Viste ker ne najde diska. V inštalaciji Viste pa takoj najde disk. Vista se tudi uspešno posname.
Sata controller sem dal na AHCI mode, ker druge mi ne delujejo(Pri Native IDE mi noče it sploh naprej kot, do Biosa), Če SATA mode disablam potem mi ne najde nič, ker sta tudi DVDroma kot tudi disk na sata kablih oziroma controllerju. V Biosu pod System information je use Not Detected.
Kaj naj storim ?
Upam na pomoč in se že vnaprej zahvaljujem...
Lp, koporc
Sata controller sem dal na AHCI mode, ker druge mi ne delujejo(Pri Native IDE mi noče it sploh naprej kot, do Biosa), Če SATA mode disablam potem mi ne najde nič, ker sta tudi DVDroma kot tudi disk na sata kablih oziroma controllerju. V Biosu pod System information je use Not Detected.
Kaj naj storim ?
Upam na pomoč in se že vnaprej zahvaljujem...
Lp, koporc
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | setup cannot find any hard diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1950 (1700) | rdecaluc |
» | HP laptop 6715b free dos: setup windows xp in driverjevOddelek: Operacijski sistemi | 7646 (6377) | Gwanaroth |
» | Instalacija XP ne najde diskaOddelek: Operacijski sistemi | 6026 (4889) | fredyjetle |
» | vista problemOddelek: Pomoč in nasveti | 3167 (2826) | markk1 |
» | WD 160GB SATA II in Windows Vista težaveOddelek: Strojna oprema | 883 (803) | B_U_R_I |