Forum » Zvok in slika » SAMSUNG 2253LW
SAMSUNG 2253LW
shtibla ::
Zdravo,
Zanima me ali kdo tukaj uporablja omenjeni monitor in če je kdo rešil težavo, ki jo imam. Na monitorju se opazi mreža, če dobro pogledaš ali pa če dolgo gledaš. Namestil sem že najnovejše driverje pa mi ni uspelo odpraviti težave. Kaj idej?
Hvala in LP
Klemen
Zanima me ali kdo tukaj uporablja omenjeni monitor in če je kdo rešil težavo, ki jo imam. Na monitorju se opazi mreža, če dobro pogledaš ali pa če dolgo gledaš. Namestil sem že najnovejše driverje pa mi ni uspelo odpraviti težave. Kaj idej?
Hvala in LP
Klemen
Firebat ::
Na tem modelu se tudi pri meni vidi ta migatejoča mreža. Žal še nisem našel druge rešitve, kot da to da če gledaš z odaljenosti enega metra kjer je neopazna.
Doma imam tudi model 226bw pa se mreža vidi samo če gledaš 30cm blizu. Verjetno je drug izdelovalec matrike od katerega samsung dobavlja, ter ima sorazmerno večje presledke med pixli, ker 2253LW je za 0,4 inča manjši (1cm).
S tako malenkostjo se drugače ne sekiraj, ker recimo na namizju uporabljaš MAX resolucijo, med igranjem pa po želji zmanjšaš, da dobis večjo zmogljivost grafične kartice, nakar se te pixli pri manjši resoluciji tako zlijejo, da ne opaziš več te mreže.
Doma imam tudi model 226bw pa se mreža vidi samo če gledaš 30cm blizu. Verjetno je drug izdelovalec matrike od katerega samsung dobavlja, ter ima sorazmerno večje presledke med pixli, ker 2253LW je za 0,4 inča manjši (1cm).
S tako malenkostjo se drugače ne sekiraj, ker recimo na namizju uporabljaš MAX resolucijo, med igranjem pa po želji zmanjšaš, da dobis večjo zmogljivost grafične kartice, nakar se te pixli pri manjši resoluciji tako zlijejo, da ne opaziš več te mreže.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ekran na prenosnikih (kocke?) - mat/glossy?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5827 (4869) | fujtajksel |
» | LG-jev QHD zaslon za mobilne telefone (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 24904 (22959) | kpkp |
» | Kateri 27" monitor s TV tunerjem?Oddelek: Kaj kupiti | 3547 (3197) | maticm |
» | Nakup LCD TV HD ali HD readyOddelek: Zvok in slika | 3256 (2807) | djordjevic |
» | Sony z novimi CMOS senzorji, kmalu s kar 12 megapiksli v telefonih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 9182 (7258) | Gavran |