Forum » Pomoč in nasveti » FSP?
FSP?
jedom86 ::
Zdravo..
Mene samo zanima pr kolkih Fsp-jih dela igrca gladko? 40?50?
Kmalu dobim nov comp pa me zanima.
hvala odgovore
čaw
Mene samo zanima pr kolkih Fsp-jih dela igrca gladko? 40?50?
Kmalu dobim nov comp pa me zanima.
hvala odgovore
čaw
kixs ::
In kaj naj bi po tvoje pomenilo FSP?
Navadno se oznacuje s FPS (Frames per Second - slik na/v sekundo/i).
Vse kar je pod 30FSP je vec ali manj neigralno, torej je 30FSP meja. Kar je nad 60 je ze zelo v redu. Najbolje je imeti toliko FSP kot imas osvezevanje slike na monitorju - ni pa nujno. Je pa res, da kaj vec ne bos niti opazil. Pomembno je se: minimalni FPS. Saj razni benchmarki pokazejo samo povprecje. Povprecje 60 je lahko dobro, a ce v kaksnih kompleksih scenah pade na 15, bos to zelo opazil.
lp
Navadno se oznacuje s FPS (Frames per Second - slik na/v sekundo/i).
Vse kar je pod 30FSP je vec ali manj neigralno, torej je 30FSP meja. Kar je nad 60 je ze zelo v redu. Najbolje je imeti toliko FSP kot imas osvezevanje slike na monitorju - ni pa nujno. Je pa res, da kaj vec ne bos niti opazil. Pomembno je se: minimalni FPS. Saj razni benchmarki pokazejo samo povprecje. Povprecje 60 je lahko dobro, a ce v kaksnih kompleksih scenah pade na 15, bos to zelo opazil.
lp
BmN ::
350 fps v counter strike source pri meni
30 fps je res igralno, pri kakšni počasni igri, drugač pa mislim da je že vredu od 80 gor
30 fps je res igralno, pri kakšni počasni igri, drugač pa mislim da je že vredu od 80 gor
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AA (Anti Aliasing) in AF (Antistropic Filtering)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1509 (705) | Senitel |
» | FPS ne grejo več kot 60. Razen pri eni igri... (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6100 (5145) | Tilen |
» | Kje je tle fora?Oddelek: Strojna oprema | 1204 (946) | Dr_M |
» | DOOM 3 ful šteka!!!Oddelek: Igre | 1583 (962) | Predator |
» | Kyro II nima več smisla!Oddelek: Zvok in slika | 1818 (1148) | o |