Forum » Pomoč in nasveti » Pavilion dv2000 in drajveri
Pavilion dv2000 in drajveri
SimMax ::
Pred kratkim sem kupil ta prenosnik in je bla naložena gor vista .. z mukami sem potem odpravil težavo z SATA drajveri kajti winXP ni prepoznal diska .. no potem ko sem to rešil sem pa prišel do nove težave. Nikakor in nikakor ne spravim gor drajverov za nič .. Zvočna ne dela, grafična ne dela, mrežna ne dela.. nič v bistvu .. Na HP.jevi strani pa je en drek .. vse tiste drajvere sem že probal pa nič noče sprejet :S kaj bi me lahko to mučlo ?
- spremenil: SimMax ()
mblazi22 ::
zivjo
Jst mam cisto enak problem, pa me zanima kako si ga ti resu. Ko hocem dat gor WIN 7 ali XPje mi ne najde diska in zahteva neke sata drajverje, tisti na hpjevi strani pa niso pravi. Bi biu zelo hvalezen ce mi malo opises kako si resu, ker meni je to ze pojedlo en kp ziucu in se vec cajta.
Sm resu. U bistvu sm meu slabo kopijo Win 7
Jst mam cisto enak problem, pa me zanima kako si ga ti resu. Ko hocem dat gor WIN 7 ali XPje mi ne najde diska in zahteva neke sata drajverje, tisti na hpjevi strani pa niso pravi. Bi biu zelo hvalezen ce mi malo opises kako si resu, ker meni je to ze pojedlo en kp ziucu in se vec cajta.
Sm resu. U bistvu sm meu slabo kopijo Win 7
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mblazi22 ()
mblazi22 ::
Ja mi je uspelo. So mi tle na forumu povedali da imam mogoce slabo kopijo WIN 7 in to je blo to. Drgac pa se mi je obnasalo enako kot pri tebi(mi ni zaznalo diska, pa neke drajverje je zahtevalo), zato sm te tudi vprasal.
Je pa res da je tista stran od HP-ja bol tako. Mam 1.5 leta star prenosnik pa ne dobim driverjev za Win 7, sm jih dal gor kr od viste. Upam da ne bo problemov, zaenkrat ji se ni.
Kako pa si ti resu?
Je pa res da je tista stran od HP-ja bol tako. Mam 1.5 leta star prenosnik pa ne dobim driverjev za Win 7, sm jih dal gor kr od viste. Upam da ne bo problemov, zaenkrat ji se ni.
Kako pa si ti resu?
SimMax ::
sam takrat še ni blo win7 tak da sem pol uporablalj drajvere za visto na winXP .. pa je delalo = )
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Konec osnovne podpore za Visto in Office 2007 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 32508 (29224) | Half-Saint |
» | Največji Microsoftov polom Bob star 15 let (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 12172 (9014) | krneki0001 |
» | Problem nameščanje WIN 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1048 (841) | mblazi22 |
» | Windows Vista ali Xp? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12966 (9198) | Icematxyz |