Forum » Strojna oprema » seagate 320GB
seagate 320GB
KmelJo ::
zdravo,
pred kratkim se je nekaj čudnega zgodilo z diskom. nekaj sem pogledal na disk, nato ga lepo ugasnil, in ga še 1x prižgal, in ni več delal. windowsi ga niso več prepoznali. tudi z linux live sem probal, ampak nič bolje. v biosu ga prepozna, vendar to je tudi vse.
z nortonovim disk-doctorjem sem da preverit, prečekirat disk, vendat javi, kot da ni nič na disku.
ima kdo mogoče kakšno rešitev, da bi lahko katere podatke dol z diska dobil, če bi bilo možno? obstaja kak program, s katerim bi se dalo z diska kaj preprat oz. da ga najde?
Prosim pomagajte, je nujno!
pred kratkim se je nekaj čudnega zgodilo z diskom. nekaj sem pogledal na disk, nato ga lepo ugasnil, in ga še 1x prižgal, in ni več delal. windowsi ga niso več prepoznali. tudi z linux live sem probal, ampak nič bolje. v biosu ga prepozna, vendar to je tudi vse.
z nortonovim disk-doctorjem sem da preverit, prečekirat disk, vendat javi, kot da ni nič na disku.
ima kdo mogoče kakšno rešitev, da bi lahko katere podatke dol z diska dobil, če bi bilo možno? obstaja kak program, s katerim bi se dalo z diska kaj preprat oz. da ga najde?
Prosim pomagajte, je nujno!
Ni važn', kdo zmaga, sam' da mi ne zgubimo!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | I7 4790K problem??!!Oddelek: Strojna oprema | 2946 (1938) | Clubraider |
» | trdi disk se mi je spuntalOddelek: Pomoč in nasveti | 1565 (1256) | Vice |
» | Ali mi je res crkno disk?Oddelek: Strojna oprema | 1315 (1007) | Preseren |
» | disk ribaOddelek: Pomoč in nasveti | 1282 (1095) | matevzm |
» | kako narediti najbolši DivX?Oddelek: Zvok in slika | 2031 (1481) | matevzm |