Forum » Igre » WWE smackdown vs Raw 2008 PS2
WWE smackdown vs Raw 2008 PS2
x4en0n ::
Imam eno vprašanje !
No v tej igri me zanima če je carier mode tisto ko piše 7/24 ... in pol maš neko sobo ... v njej je mobitel revija računalnik in koledar ! in na koledaru pač maš te dni ne ... in ponekod piše da imaš prost dan ... in zdaj mene zanima kaj sploh lahk delaš v tistem prostem dnevu ... kak greš iz prostega dneva v drug dan ... ker če je navaden dan in recimo si nardiš trening ga izpelješ in je naslednji dan ... zato me zanima kak je zdaj z tem prostim dnem !
No v tej igri me zanima če je carier mode tisto ko piše 7/24 ... in pol maš neko sobo ... v njej je mobitel revija računalnik in koledar ! in na koledaru pač maš te dni ne ... in ponekod piše da imaš prost dan ... in zdaj mene zanima kaj sploh lahk delaš v tistem prostem dnevu ... kak greš iz prostega dneva v drug dan ... ker če je navaden dan in recimo si nardiš trening ga izpelješ in je naslednji dan ... zato me zanima kak je zdaj z tem prostim dnem !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | dela prosti dneviOddelek: Programiranje | 1237 (687) | Blisk |
» | delodajalec mi vzame dopust v času dela prostega dneOddelek: Loža | 5330 (4168) | Furbo |
» | 2. januar: Dela prost dan? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Problemi človeštva | 51754 (41697) | Horejšio |
» | Prazniki 2010 (katastrofa) - kaj je potrebno za spremembo zakona? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8865 (6630) | connel |
» | Prvi november, kdo ga praznuje in zakaj?Oddelek: Problemi človeštva | 1723 (1347) | undefined |