Forum » Loža » utorrent
utorrent
mayhem ::
Pozdravljeni.
Zanima me nekaj pri utorrentu.......namreč prej sem zmeraj kakšno reč preko tega programa povlekel dol in mi je po temu program tudi odprlo in sem imel samo še za potrditi.
Sedaj pa kar na enkrat ko hočem kaj povleči z interneta se mi tisti listič od torrenta najprej spravi na namizje potem ga šele morem potrditi in nato se šele odpre program ter začne vleči.
Dela vse vredu ampak po daljši poti in to me moti.
Ali gdo ve kje bi to nazaj dal da mei nebi listič od torrenta hodil na namizje,ker me moti.
Najlepša hvala za odgovor.
Lp
Zanima me nekaj pri utorrentu.......namreč prej sem zmeraj kakšno reč preko tega programa povlekel dol in mi je po temu program tudi odprlo in sem imel samo še za potrditi.
Sedaj pa kar na enkrat ko hočem kaj povleči z interneta se mi tisti listič od torrenta najprej spravi na namizje potem ga šele morem potrditi in nato se šele odpre program ter začne vleči.
Dela vse vredu ampak po daljši poti in to me moti.
Ali gdo ve kje bi to nazaj dal da mei nebi listič od torrenta hodil na namizje,ker me moti.
Najlepša hvala za odgovor.
Lp
- spremenil: mayhem ()
BozidarB ::
v brskalniku mors nastimat da ti dadoteke ne shrani na disk, ampak ti avtomatsko odpre z privzetim programom. oziroma ko ti kliknes na totrrent da bi ga povleku dol te vprasa a ga shrans na disk al pa ga odpres z programom, tm klikn da bi ga rd odpru pa nastimej da ti ta file vedno odpre z utorrentom
Kje se pa to naredi v brskalniku?????? uporabljam mozillo firefox.
Drugače pa ko povlečem ,kaj dol se mi odpre samo okno prenosov za tisti torrent listič pa potem izgine, ko povleče listič in ga dobim na namizju.
Kje bi to naštimal potem ,da bi zagnal s programom in da mi nebi hodili lističi na namizje ali bilokam.
Prosim vas za pomoč če ni težko.
Lp
Drugače pa ko povlečem ,kaj dol se mi odpre samo okno prenosov za tisti torrent listič pa potem izgine, ko povleče listič in ga dobim na namizju.
Kje bi to naštimal potem ,da bi zagnal s programom in da mi nebi hodili lističi na namizje ali bilokam.
Prosim vas za pomoč če ni težko.
Lp
koyotee ::
Ko kliklneš na download torrent se ti odpre okno kjer klinki OPEN in ne SAVE
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
echo ::
Mozilla Firefox - Orodja/Možnosti/Programi in pol poiščeš .torrent datoteka in nastaviš, kako naj ti brskalnik reagira.
anžE92 .............najlepša hvala za informacijo deluje
Pa ostalim se tudi zahvaljujem za nasvete.
Lp
Pa ostalim se tudi zahvaljujem za nasvete.
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nestabilni windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1235 (866) | offsummer |
» | Zmanjkuje prosora na diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 2625 (2390) | sk20 |
» | Izšla Opera 10 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 15772 (10362) | clix |
» | Superiornost single clicka nad double. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5537 (4132) | A. Smith |
» | Opera 9.5 Alpha (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 13907 (9804) | kriko1 |