» »

Odpadli hladilnik

Odpadli hladilnik

Cosmo ::

Torej...pri Megahitu sem nabavil Titana D5TC in prodajalec mi je dal zadnjega iz police (brez navodil za montazo itd..), danes pa sem ugotovil zjutraj da mi je cez noc padel iz procesorja - ceprav na zunaj ne izgleda zazgan se plata z njim ne zbudi.

1. A je to simptom prezganega procesorja?

2. Lahko zahtevam od Megahita nov procesor ker mi je bil prodan hladilnik brez navodil za montazo?

Hvala za odgovore
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.

Ok..kaj pa lahko skurjen proc. zgleda cist normalno? A je mozno da tud maticno unici?

Lp

DJroky ::

Skurjen procesor lahko zgleda kot nov, kar se je pripetilo tudi mojemu XP1600+ (nepazljiva montaža zaščitne ploščice). Če na plati niso vidne poškodbe zaradi toplote je povsej verjetnosti dobra.
Hm, da bi zahteval nov procesor? mislim da ti ne bo uspelo, a vseeno probati ni greh.

A se je na tvojem Xpju tudi dogajalo, da potem ko si (skurjenega) dal v plato, se sistem sploh ni odzival (kot da bi bil gumb za power on pokvarjen)?

DJroky ::

Pri Abit kg7-raid se je prižgal ventilator, to pa je vse kar je bilo od njega. Pri Elit plati pa se ni zgodilo nič, ravno tako kot si ti rekel: kot da je stikalo pokvarjeno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DJroky ()

AngelOfDeath ::

hladilnik brez navodil za montažo. to je vsekakor njihova napaka ker po zakonu bi moral to zraven dobit.

Če nisi znal pritrdit hladilnika sam gor bi lahko prosil nekoga da ti ga on pritrdi.

Dvomim da ti bodo dali drug procesor vendar provati ni greh

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nove komponente

Oddelek: Kaj kupiti
10869 (763) bluefish
»

kateri hladilnik za enostavno montažo?

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
252076 (1810) Law_Enforcer
»

Kje mi danes lahko sestavijo comp, sobota, nujno! (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
784969 (3019) solatko
»

Skuril proc, kaj se je zgodilo?

Oddelek: Navijanje
181806 (1219) AndrewSmith
»

Kako na servisih montirajo hladilnike (S slikami)

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
423042 (1580) Boki_

Več podobnih tem