Forum » Pomoč in nasveti » Zvocniki Logitech z-5500.
Zvocniki Logitech z-5500.
Logitech! ::
Lp!
Jaz sm si kupil nove zvočnike in novo zvočno kartico. Zvočniki: Logitech z-5500 505 rms-5.1
Zvočna pa je: Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio bulk, PCI 7.1. No to sm lepo vgradil oboje zelo lepo dela na muski ko pa grem v igrico npr.: COD2 pa zvok postane zelo globok in zelo tih nerazumevajoč. Kukr sm jz slišu naj bi bili zvočniki res odlični to pove tudi njihova cena vendar ne vem zakaj mi ne delajo normalno v igrici? Če je kdo imel podobne težave naj odgovori! Ali je mogoče da se more kaj naštelat na zvočni zraven sem dobil program nevem kaj če kdo ve vsak kaj morm premaknit naj pove! Hvala za odgovore!
Hvala!
Jaz sm si kupil nove zvočnike in novo zvočno kartico. Zvočniki: Logitech z-5500 505 rms-5.1
Zvočna pa je: Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio bulk, PCI 7.1. No to sm lepo vgradil oboje zelo lepo dela na muski ko pa grem v igrico npr.: COD2 pa zvok postane zelo globok in zelo tih nerazumevajoč. Kukr sm jz slišu naj bi bili zvočniki res odlični to pove tudi njihova cena vendar ne vem zakaj mi ne delajo normalno v igrici? Če je kdo imel podobne težave naj odgovori! Ali je mogoče da se more kaj naštelat na zvočni zraven sem dobil program nevem kaj če kdo ve vsak kaj morm premaknit naj pove! Hvala za odgovore!
Hvala!
Djz3l3 ::
poglej kasn sound mas nastiman v spilu stero 5.1 ali kako ker pri codu 4 dela 5.1 sisitem preverjeno
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ali je kriva intergrirana zvočna?Oddelek: Strojna oprema | 926 (790) | Rainbow Dash |
» | Katere GAMING slušalke kupiti???Oddelek: Kaj kupiti | 4228 (3635) | Yohan del Sud |
» | Katera zvočnaOddelek: Kaj kupiti | 2315 (1733) | Fatboyslim |
» | Razlika med SB Live! 5.1 digital in SB Live! 5.1 PlayerOddelek: Strojna oprema | 925 (843) | Eagel |
» | Creativovi zvocnikiOddelek: Zvok in slika | 2449 (1789) | Mate |