Forum » Mobilne tehnologije » Kateri program za odklep starejših SE aparatov prek kabla.
Kateri program za odklep starejših SE aparatov prek kabla.
#000000 ::
Ima kdo kak software za odklep starejših sony ericsson aparatov, letnika recimo 2004-2006 ?
- spremenilo: #000000 ()
#000000 ::
Ma jest ne najdem mičesar kar bi lahko uporabil.
Imam COM port kabel, zdej bi rabu nek program da bi odklenu prek tega kabla ali prek kode.
Na večini forumov in strani pa če (sploh) najdem kakšen free program rabiš imet vmes še nek hardware kot je Dream Box, terminator Box ipd. Zdej da bi samo zarad par telefonov kupil ta box za 250 in več evrov, se mi zdi nesmiselno, a po drugi strani če nesem telefone odklenit na kak servis, in če me stane odklep vsakega samo 5-10 evrov, je to več kot je vreden telefon.
Imam COM port kabel, zdej bi rabu nek program da bi odklenu prek tega kabla ali prek kode.
Na večini forumov in strani pa če (sploh) najdem kakšen free program rabiš imet vmes še nek hardware kot je Dream Box, terminator Box ipd. Zdej da bi samo zarad par telefonov kupil ta box za 250 in več evrov, se mi zdi nesmiselno, a po drugi strani če nesem telefone odklenit na kak servis, in če me stane odklep vsakega samo 5-10 evrov, je to več kot je vreden telefon.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Flashanje Xiaomi naprav (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 105039 (21455) | _ssd_sata |
» | Google želi poenotiti jedri Linuxa in AndroidaOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 13546 (9711) | c3p0 |
» | GTA V - PS 3 IN XBOX 360 (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 13490 (12598) | opeter |
» | Odklepanje mobitelov.. (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 40975 (19095) | Jazzie |
» | kje dobiti kodo za odklep Nokie 2630 kupljene pri SimobiluOddelek: Mobilne tehnologije | 3396 (3105) | Dr_M |