» »

LOTO - 210 MIO SIT!!

LOTO - 210 MIO SIT!!

BlackHole ::

8-O
Spet ni bilo sedmice, zato je cifra za naslednji žreb dokaj mamljiva. Sicer Lota ne igram, ampak zdajle bom pa vplačal kak listek ali dva. Kaj pa vi, igrate Loto?

IceIceBaby ::

Jaz ga igram ko je nad 100mio sit cifra. Igram pa sistem 10 stevilk. Prejsnjic sem zadel 4ko pa sem ven dobil skor 11k sit :)

Za 210mio sit me pa res ma da bi se kako stevilko zraven dal na sistemu. Ampak 10k za kartico se mi pa brez veze zdi :)

LojzePek ::

Prodam programček za zelo natančno izračunane kombinacije v prihodnjih krogih. Jedro programa je napisano v assemblerju, za določitev kombinacije pa upošteva vse kombinacije do zadnjega kroga in položaje določenih zvezd v trenutku žrebanja(pozicije odčitava s pomočjo satelita - ruske izdelave).

_Mortal_ ::

Upam da bom zadel>:D
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?

Ej, Pek pa tokrat celo resno misli.

ToniT ::

Samo ruski sateliti - ne vem no.

malinavc ::

ma, Pek je opisu kao e je nek ultra zmogljiv program, u resnic je pa nek navadn progy k ti vn meče neke cifre!

jao...pa neke satelite omenja....jao
...odvisno s katere perspektive gledamo...

DJroky ::

Če bi bilo res potem bi bili vsi miljonarji. no nebi bili, ker bi imelo miljon folka sedmico, pa bi vsak dobu po 210sit-davek.

Area_51 ::

:)) Jaz pa igram prav vsakič, samo da bi dobil kej keša. Sam sreče pa nikoli pa ni. Uporabljali trpograme, je eno sr****, ker ti izpiše milijon kombinacij. Tol denarja pa nimam, da bi vse vplačal. Enkrat bo kej sreče.;((
Area 51

Bajo1 ::

Hja, možnosti je št. vplačanih kombinacij:15380937, če se ne motim.:\ Pa vseen - do kdaj se da še vplačat listek?:D

wind ::

do sobote. mogoce bo celo v nedeljo odprto :)

kst: Koliko pa placas za sistem 10 stevilk?

Area_51 ::

:)) SAmo do sobote se da vplačati listek za loto. Tako so vsaj meni rekli.:)
Area 51

DJroky ::

Vplača se lahko do sobote, nekje pa sem slišal da v ljubljani na enem kraju lahko tudi v nedeljo dopoldne. nism sigurn.

Tomi ::

Koliko pa so cene kombinacije 9 številk, ker za 8 je nekje 300 sit, samo ne vem, ali bi raje dve po 8 ali eno po 9?
Ker sedaj bom pa res igral.. Sicer sem mislil že zadnjič, samo mi ni žal, da nisem, ker sedaj bom pobral 210, prej bi pa samo 150 milijonov.>:D
metrodusa.blogspot.com

IceIceBaby ::

8 stevilk, 8 kombinacij
9 stevilk, 39 kombinacij
10 stevilk, 120 kombinacij
11 stevilk, 330 kombinacij
12 stevilk, 792 kombinacij
13 stevilk, 1716 kombinacij
.
.
.

Ena kombinacija stane se mi zdi 35 sit. Se pravi da je 10ka 4200 sit. Sicer veliko, ampak ce igras 3x na leto namesto vsak teden se poracuna. Pa se ce dobis, dobis precej vec. Zadnjic sem dobil 4ko in ker sem igral sistem sem dobil toliko kolikor je vredna 4ka x 20 :) Malo cez 10k sit. Zdej pa tist dobicek itak vlozim v sistem z 11 stevilk pa bo :)

Simko ::

Mislim, da je za 9 stevilk 36 moznih kombinacij ...

Tokrat bom tudi jaz vplacal kaksno kombinacijo :)

malinavc ::

Kst: koliko številk pa lahk največ označiš, če igraš kombinacijo? a lahko poveš koliko bi bilo kombinacij recimo za 25 cifer, če se seveda da tolko jih označit?
...odvisno s katere perspektive gledamo...

Thomas ::

A se da kaj storiti za večji dobitek? A? A? A?

Mogoče bom odprl temo o tem v Z&T ...

:)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

para-site ::

tudi jst, ki sicer nikoli ne igram iger na srečo, sem prej popoldne šel s frendom na loterijo eno izpolnit. vsi so meli svoje listke razen midva, pa sva si takoj zrihtala še midva vsak enga.:D

gkovac ::

Fantje ne se sekirat... jest sem vplačal in garant zadanem :D sevede bo tut ST pol mel kej od tega
lp,

ja edino, če si naredil isto kombinacijo ku jst:D

YoYo ::

sedmice spet ni bilo...
v tem kolu predvidevajo 300 miljonckov...

sm zadel 3 krat po 3 in 2 krat po dve, sicer pa vseh 8(7+1), samo ne v isti kombinaciji:'(

R0K ::

Ehh, ste norci vsi k tole igrate :)

Športne stave je dost bolje igrat, če se dost dober spoznap na nogomet in ga redno spremljaš ... sm že dubo parkarat po 5-10k sit ... kartica je pa borih 300sit ...

Tomi ::

ROK, saj to stave isti štos, ker imaš podobno veliko možnosti, da kaj dobiš, posebej, ker je šport zelo nepredvidljiva zadeva. Pri lotu je pa tako, da ga (če gledam sebe) igra veliko ljudi samo, ko je velik dobitek, ker se "splača". Ja, se splača, pa ne za petko, ampak vsaj 6 ali 6+1. Če že ne more biti sedmica.
metrodusa.blogspot.com

Rok, mene pa bolj zanima koliko si skupaj zapravil za tiste (samo) 300 sit listke. Mimogrede, Loto je cenejši, dobitki pa veliko večji, seveda pa imaš precej manjšo možnost dobitka. Jaz itak igram samo, kadar so veliki dobitki, kot zdaj na primer.

R0K ::

Možnost zadetka je zelo, zelo večja kot pa pri Lotu. Splho če se spoznaš na to, poznaš razmere v dotičnih ekipah, že prejšne tekme ... k ti s časom pride u kri, skor ne moreš zgrešit kdo bo izgubil/zmagal ...

Kuk sem pa zapravil pa nevem, ampak jst igram sam za užitek, kartico pa kupm takrat ko mi kaj dnarja od malce ostane alpa kj druzga. V minusu ziher nisem, pridobil sem pa mogoč tut sam tisočaka. Pač nosiš pol u seb nek dober filing, da si pa le zadel. To je to.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj bi izbrali ?

Oddelek: Loža
5759 (647) thundy
»

LOTO (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
982157024 (62427) krneki0001
»