Forum » Pomoč in nasveti » IE ne more prikazati te spletne strani
IE ne more prikazati te spletne strani
vander ::
Že nekaj časa se mi pri uporabi ie ne odpirajo strani,pač pa se mi napiše "Internet Explorer ne more prikazati te spletne strani" nato nekajkrat pritisnem osveži in se stran odpre, isto se dogaja tudi z firefoxom,kjer napiše "Naslova ni mogoče najti" pritiskam - poskusi ponovno in se stran odpre. To se mi dogaja ne glede na to katero stran hočem odpreti.Virusov in podobne šare nimam.
Prosim za nasvet
Prosim za nasvet
Če prav razumem, je potem napaka pri ponudniku kabelskega inerneteta ali pač na moji strani.
Gandalfar ::
Sej ves .. ce bo slabse potem, lahko se zmeraj das DNS-je nazaj na tiste vrednosti, ki si jih prej imel.
Gwanaroth ::
Probaj z Arnesovimi dnsji:
193.2.1.66
193.2.1.72
Še nikoli problemov.
193.2.1.66
193.2.1.72
Še nikoli problemov.
Lights often keep secret hypnosis..
Z spremenjenimi dnsji mi ne dela. Serviser od kabelske pravi, da je potrebno računalnik formatirati. Če ima kdo še kakšen predlog se priporočam, drugače pa hvala.
gokky ::
Ali gre za konkretno stran, ali kar vse strani?
Ali si poskusil s kakim ping?
Ali si poskusil naložiti Firefox in z njim odstopati do strani, ki so nedostopne z uIE?
Ali si poskusil s kakim ping?
Ali si poskusil naložiti Firefox in z njim odstopati do strani, ki so nedostopne z uIE?
gokky ::
Do sedaj bi rekel, da je problem v povezavi. Lahko lokalni, lahko naprej.
Ko zamrzne
a) poglej lučko na routerju, če je tvoja kartica še priključena
b) naredi ping lokalnega usmerjevalnika
c) naredi nslookup za spletno stran, ki jo želiš obiskati
d) naredi ping spletne strani, ki jo želiš obiskati
in objavi rezultate.
Naj opozorim. Če gre za kako prekinjanje, ki je samo občasno, je to zelo težko diagnosticirati. Lahko ti prekine povezavo, čez nekaj trenutkov pa že spet dela.
Na T-2 VDSL imam nekje problem, kjer vsake toliko povezavo prekine, potem pa vzpostavi nazaj. Za znoret.
Ko zamrzne
a) poglej lučko na routerju, če je tvoja kartica še priključena
b) naredi ping lokalnega usmerjevalnika
c) naredi nslookup za spletno stran, ki jo želiš obiskati
d) naredi ping spletne strani, ki jo želiš obiskati
in objavi rezultate.
Naj opozorim. Če gre za kako prekinjanje, ki je samo občasno, je to zelo težko diagnosticirati. Lahko ti prekine povezavo, čez nekaj trenutkov pa že spet dela.
Na T-2 VDSL imam nekje problem, kjer vsake toliko povezavo prekine, potem pa vzpostavi nazaj. Za znoret.
Dnsje sem zamenjal za arnesove (serviser tega očitno ni obvladal). Zadeva dela kot urica.
Hvala vsem za pomoč
Hvala vsem za pomoč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dostop do bwin.com (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 46816 (17444) | Andro457 |
» | napaka pri nalaganju straniOddelek: Pomoč in nasveti | 2028 (1256) | jedateruk |
» | dns errorOddelek: Omrežja in internet | 1626 (1362) | Duhec |
» | pomoč ! ne pokaže spletne strani !!Oddelek: Omrežja in internet | 1140 (1005) | poggy |
» | KKS, Arnes - a vas kej zeza v mozek?! (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6444 (4676) | Soprano |