Forum » Pomoč in nasveti » Na Laptopu se mi po naloženih posodobitvah računalneik sam ugasne še preden pride v windowse
Na Laptopu se mi po naloženih posodobitvah računalneik sam ugasne še preden pride v windowse
Mitja358 ::
Ko je zgoraj omenjeno, se mi po restartu (resetirati sem moral ker so se posodobitve nalagale) in ko se znova zažene en čas nalaga windows nato pa črni zaslon in laptop se ugasne. Kaj bi bilo narobe?
prenosik je novejši ima pa gor windows visto
prenosik je novejši ima pa gor windows visto
- premaknil iz Zvok in slika: podtalje ()
Mare2 ::
Pojdi na obnovitev sistema
na zgodnejši čas.
Izberi datum v preteklosti, pred posodobitvijo.
na zgodnejši čas.
Valentin ::
Pojdi na obnovitev sistema
na zgodnejši čas.
Ja, samo je treba najprej prit v Windowse. Probaj v varnem načinu (F8 ob startu računalnika).
Če tudi to ne bo šlo, pa poizkusi z 'Last good configuration' (tudi v meniju za varni zagon).
Ali pa zadnja možnost - repair s pomočjo namestitvenega CDja...
BlazP ::
Ce prides v Safe Mode, poizkusi narediti novega "userja" in se zlogirati vanj ob normalnem zagonu.
Ryker ::
Jaz sem imel enkrat isti problem, pomagala pa je obnovitev sistema, in sicer s pomočjo tistega namestitvenega DVD-ja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali se po izbrisu računa iz programa lahko obnovi stare maile?Oddelek: Loža | 1786 (1060) | nokia6310 |
» | Težava - obnovitev sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 1622 (1529) | einstein :P |
» | ne dovoli mi namestiti antivirusnega programaOddelek: Pomoč in nasveti | 4470 (4198) | k4vz0024 |
» | Neznani virus onemogoči vse programe za zaščito in upočasni sistemOddelek: Pomoč in nasveti | 4639 (4162) | nokia6310 |
» | win. XPOddelek: Operacijski sistemi | 1273 (1177) | Lith |