Forum » Pomoč in nasveti » Obrnjeno za 180 stopinj v Win XP
Obrnjeno za 180 stopinj v Win XP
pravnik ::
Otrok mi je nekaj šaril po Notebooku pa imam sedaj zaslon obrnjen za 180 stopinj, miška se mi premika namesto v levo, v desno... skratka vse obrnjeno. Imam Win XP. A je kaka ideja?
mktech ::
desni klik na namizje, 'lastnosti'. v novem oknu izberi zavihek 'nastavitve' in spodaj klikni gumb 'napredno'. nekje med tistimi nastavitvami more bit opcija za zasuk zaslona.
imagodei ::
Otrok ni nič šaril po notepadu... To samo pravijo tako. Zmeraj se nekaj "samo od sebe" zgodi.
- Hoc est qui sumus -
pravnik ::
Otrok ni nič šaril po notepadu... To samo pravijo tako. Zmeraj se nekaj "samo od sebe" zgodi.
Daj, najprej še enkrat preberi post, potem pa komentiraj, samo pametno, če lahko!
OmegaBlue ::
Osebni spopadi ne pašejo na ta forum.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | mi lahko kdo reši podatke iz txtOddelek: Pomoč in nasveti | 2916 (2270) | sajmon |
» | Microsoft posodoblja vaš Windows Update brez opozorilaOddelek: Novice / Zasebnost | 5389 (3313) | KoKi |
» | BIOS ne prepozna pravega procaOddelek: Strojna oprema | 785 (740) | fakinx |
» | cdrom se odpira in zapira sam od sebeOddelek: Strojna oprema | 1026 (882) | Duhec |
» | RAČUNALNIK SE MI UGAŠA (nujno)!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1285 (1167) | EvilGod- |