Forum » Operacijski sistemi » Problem z neveljavno premestitvijo sistemskih dll knjižnic
Problem z neveljavno premestitvijo sistemskih dll knjižnic
DoMinik_ ::
Ja imam en problem s totimi sistemskimi dll knjižnicami... Ne vem točno kdaj se je že to začelo in kaj sem narobe naredil da me to zajebava... zdaj recimo ne morem zagnat windowsovega kalkulatorja, asp knjižnic, hotel sem si inštalirat eno igrco pa mi je tudi javilo toto napako:
Sistemska DLL knjižnica user.32.dll je bila v pomnilniku premeščena. Program ne bo deloval pravilno. Do premestitve je prišlo, ker je DLL knjižnica C:\WINDOWS\system32\SHELL32.dll zasedla obseg naslovov, ki je rezerviran za sistemske DLL knjižnice programa Windows. Če želite novo DLL knjižnico, se obrnite na prodajalca DLL knjižnic.
To je še link do slike:
In res prosim naj mi nekdo pomaga ker še nikoli nism mel tega problema in zato ne vem kako ga naj odpravim.
Hvala vnaprej in LP
Sistemska DLL knjižnica user.32.dll je bila v pomnilniku premeščena. Program ne bo deloval pravilno. Do premestitve je prišlo, ker je DLL knjižnica C:\WINDOWS\system32\SHELL32.dll zasedla obseg naslovov, ki je rezerviran za sistemske DLL knjižnice programa Windows. Če želite novo DLL knjižnico, se obrnite na prodajalca DLL knjižnic.
To je še link do slike:
In res prosim naj mi nekdo pomaga ker še nikoli nism mel tega problema in zato ne vem kako ga naj odpravim.
Hvala vnaprej in LP
DoMinik_ ::
update KB935448 mi ne gre ker man Service Pack 3 inštaliran... za oni rebasing pa ne razumem razlage... Tak da mi še vedno javlja toto napako za skoraj katerikoli program... Men se zdi da mi je toti SP3 sfukal računalnik da mi zdaj vedno javlja toto napako...
Ali je še mogoče kaka rešitev da bi si to lahk popravil?
Kaj pa če bi si izbrisal SP3 tam v dodaj/odstrani programe? Bom pol mel nazaj SP2 al kak je zaj s tem?
Če pa še je kaka druga rešitev mi pa naj kateri javi, prosim.
LP
Ali je še mogoče kaka rešitev da bi si to lahk popravil?
Kaj pa če bi si izbrisal SP3 tam v dodaj/odstrani programe? Bom pol mel nazaj SP2 al kak je zaj s tem?
Če pa še je kaka druga rešitev mi pa naj kateri javi, prosim.
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DoMinik_ ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linux + wineHQ + pdf predogledOddelek: Operacijski sistemi | 1224 (1018) | peko_deko |
» | Tezava pri instanciranju class-aOddelek: Programiranje | 1282 (1153) | KernelPanic |
» | shel32dllOddelek: Pomoč in nasveti | 1304 (1048) | bluefish |
» | Težave z sistemsko knjižico user32, nujno rabim pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 810 (778) | čokolada |
» | Manjkajoča oz. premeščena knjižnicaOddelek: Pomoč in nasveti | 2237 (2179) | Rok Nemec |