» »

Očesom prijazni izgled namizja

Očesom prijazni izgled namizja

Stipex ::

V kolikor se spravim namestiti razne "fensi" teme in wallpaperje za svoja okna sem po nekaj dneh zopet na "windows classic" temi, saj je edino ta prijazna mojim očesom, kadar moram presedeti več časa za računalnikom.

Zato me zanima če pozna kdo kako stran z visual styli in/ali wallpaperji za okna XP, ki so namenjeni ljudem, ki preživijo veliko časa pred monitorjem?
Ni pa nujno da je samo za okna XP, prepričan sem da bo tudi kdo drug vesel takih stvari za kak drug OS.
  • spremenilo: Stipex ()

bluefish ::

Še najboljši in očem prijazen način je uporaba predelane uxtheme.dll in teme, ki jih lahko veliko najdeš tukaj.

Na tej isti strani imaš tudi ogromno izbiro ozadij za namizje, preobleke za nebroj programov,...

Se pa najde za vse sisteme.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

Jst ::

DeviantArt je tudi moj source za wallpaperje.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

določene tematike ozadij (predvsem pokrajine mest,...) so odlične tudi na interfacelift.com

Stipex ::

Hvala za predloge vendar me zanima če kdo pozna kakšne določene avtorje ali spletne strani, ki se ukvarjajo le z kreiranjem visual stylov za ljudi, ki rabijo max udobje očem.

Precej subjektivno. Jaz recimo to povezujem z minimalizmom, spet kdo drug pa z načičkanostjo na vsakem koraku. Prav posebej avtorja/stran boš težko našel. Če pa že, imajo ponavadi omejen izbor tem,...

Loki ::

temne barve, podobni odtenki (crna in zivo rdeca ali svetlo zelena pac ne paseta skupaj)
I left my wallet in El Segundo

Tomay ::

Default windows 200 look in črno ozadje namizja.
Voodoo 4Ever

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Ko Slo-tech.ovci svoj wallpaper na ogled postavijo! (strani: 1 2 3 439 40 41 42 )

Oddelek: Loža
2066898330 (5326) D3m
»

Pokažite svoje namizje! (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Loža
710221944 (50263) nergac
»

Ozadje map v windowsih.

Oddelek: Pomoč in nasveti
101491 (1296) ST-777
»

Windows 8: Aero je mrtev, naj živi Metro (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
20448043 (37106) Icematxyz

Stigmatizacija uporabnikov piratskih Windows (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
917596 (5790) BigWhale

Več podobnih tem