Forum » Operacijski sistemi » Vista 32 - čiščenje registra
Vista 32 - čiščenje registra
pozitron ::
Js ga uporabljam že par let, na xp-jih in zdej na visti x64 pa mi še nikol ni nič zasral register.
St@jler ::
Enako.
Tako ali tako lahko pred čiščenjem narediš backup registra in ga potem obnoviš, če pride do napake.
Samo meni se to še ni zgodilo.
Tako ali tako lahko pred čiščenjem narediš backup registra in ga potem obnoviš, če pride do napake.
Samo meni se to še ni zgodilo.
reeves ::
Meni se zdi da je Wopti Utilities skoraj obvezen na XP-jih. Za Visto pa ne vem al je al ni.
Sej sem napisal že gor, da ga imam na visti x64. Zdej že skor eno leto in dela vse BP.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pozitron ()
Ko daš daš scan for issues in potem fix selected issues, te vpraša če želiš nardit backup pred spremembami v registru. Nato pač shraniš backup file in po potrebi narediš potem backup.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj naredi računalničar ko daš "očistit" računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 7551 (5497) | b3D_950 |
» | Brezplačni delujoč registry cleaner za XpOddelek: Programska oprema | 3613 (2868) | bluefish |
» | Verjetno napaka v registruOddelek: Pomoč in nasveti | 1428 (1303) | Omelo |
» | Windows Server 2008 za srednje izkušenega uporabnika? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7753 (5131) | Jst |
» | Program za čiščenje kompaOddelek: Programska oprema | 4567 (3827) | opeter |