» »

Terratec SixPack težave

Terratec SixPack težave

spacesheep ::

Pozdravljeni!
Pred kratkim sem si kupil zgoraj omenjeno zvočno kartico in stvarca še kar seka, vendar obstajajo stvari na katere še ne vem odgovora. Ena izmed njih je tudi ta, da med predvajanjem Avi muvijev nimam zvoka. Pri vseh ostalih formatih imam zvok, samo pri avijih ga pa 'skoraj' ne morem dobit. Skoraj pravim zato, ker če uporabljam DivX Player mi celo predvaja avije z zvokom ampak samo če so divxi (logično, a ne) ostalih pa zadeva noče predvajat. Zanima me, če je kdo izmed vas imel kdaj tak problem (s to kartico ali pa s kakšno drugo) in ga zna rešit oz. če ima kdo kakšno idejo kaj bi bilo lahko narobe? (driverji za zvočno kartico so tazadnji, divx kodek sem tudi za vsak slučaj reinštaliral)

thx za odgovor!

eland ::

Sam imam isto kartico in imam podobne probleme. Fora pa je, da če greš pod properties- preview, je zvok, sam ko ga dam v player pa ga ne zazna.

eland ::

Nekaj naravnost nenavadnega se je zgodil - ko sem odpiral file, ki nista imela zvoka, sta ga zdele ko sem gor kar imela8-O . Dej probi če je pri teb isto, odpri ga pa z Windows Media Player.
Kako pa da si se odločil za to kartico ? Iz Mojga mikra? Men je drugač totalno huda, še posebi muhca se mi dopade ( v Sensauri)

spacesheep ::

V PCFormatu je dobila isto oceno kot Creativeov Audigy, samo da je bla cena za celih 10kSit cenejša :) Pa optična vhod in izhod ma tud :) Mi kar prov pride, če priklopm svoj MD gor. (una muha kr seka, ja :D )
A imaš ti doma mogoče kakšne 4point surround ali pa kaj takšnega? Mene namreč zanima tud, a MP3je namenoma predvaja samo na sprednjih zvočnikih al imam jaz kaj narobe nastavljeno?

eland ::

Ja, štiri zvočnike z subwooferjem.

Če maš Winamp, pejt Options - Preferences - Plug ins - Output - DirectSound output - Configure- pod device pa dej Sixpack pa bi moral delat. Za Musicjukebox moraš pa nabavt DFX, sam ga nisem probal, ker ga ne uporabljam razen za kompresijo in peko CDjev.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: eland ()

spacesheep ::

Pismo, sej res!
Thx, zares :)) !!!

eland ::

Ni za kej0:)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

5.1 zvok v PC igrah?

Oddelek: Zvok in slika
384743 (1159) KTr1sk
»

DVI(PC)--->HDMI(TV) ni zvoka (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
6321316 (10428) BorutK-73
»

HDMI kabel ne prenaša zvoka?

Oddelek: Zvok in slika
327648 (6555) kontra
»

Theatron Agrippa DTS 7.1

Oddelek: Zvok in slika
455198 (3513) jRk0
»

[5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
11016059 (9998) FlamE#7

Več podobnih tem