Forum » Pomoč in nasveti » Problem s paypal računom
Problem s paypal računom
Rogelj ::
Zdravo,
prvič nakupujem preko spleta s pomočjo paypala, pa se mi je pojavila težava. Najprej sem si registriral račun na paypalu, potem pa sem prvo plačal eno stvar, ki je bila pod 100 dolarji in transakcija je uspela, preko 100 dolarjev pa mi ne pusti pošiljati, zato moram čakati na 4 mestno številko, ki bo razvidna iz bančnega izpiska. Tu pa sem malo zamočil, namreč, v prostor kamor bi moral napisat tiste 4 številke, sem jaz nekaj mučkal in sem številko 3x narobe napisal, zdaj mi je pa kartico zablokiralo in je ne morem več potrditi. Tudi na novo registrirat karico mi ne pusti. Se je komu že zgodilo kaj takega?
Sicer sem že pisal email na paypal, pa sem dobil nek avtomatski odgovor, ki se ne sklada z mojim vprašanjem.
prvič nakupujem preko spleta s pomočjo paypala, pa se mi je pojavila težava. Najprej sem si registriral račun na paypalu, potem pa sem prvo plačal eno stvar, ki je bila pod 100 dolarji in transakcija je uspela, preko 100 dolarjev pa mi ne pusti pošiljati, zato moram čakati na 4 mestno številko, ki bo razvidna iz bančnega izpiska. Tu pa sem malo zamočil, namreč, v prostor kamor bi moral napisat tiste 4 številke, sem jaz nekaj mučkal in sem številko 3x narobe napisal, zdaj mi je pa kartico zablokiralo in je ne morem več potrditi. Tudi na novo registrirat karico mi ne pusti. Se je komu že zgodilo kaj takega?
Sicer sem že pisal email na paypal, pa sem dobil nek avtomatski odgovor, ki se ne sklada z mojim vprašanjem.
Nitro Tech ::
Nisem siguren, ampak mislim da moraš poklicat na banko da ti izdajo novo kodo. Drugače pa pošlji še par meljov na paypal, v prvem odgovoru itak skoraj vedno dobiš avtomatski odziv.
format c: najde vse viruse
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PayPal (strani: 1 2 3 4 … 74 75 76 77 )Oddelek: Loža | 775256 (2196) | Legon |
» | Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 137798 (17762) | igi82m |
» | Debetna Visa Elektron ABanka - Paypal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 109713 (36760) | PINki |
» | paypal pomoč... :) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 18284 (9488) | amacar |
» | A paypal že podpira prejemanje keša v Slo?Oddelek: Loža | 3383 (2043) | Klenobo |