Forum » Pomoč in nasveti » slovenski jezik za visto
slovenski jezik za visto
mrhovina69 ::
ali lahko donaložiš slovenski jezik za visto kot je to bilo možno pri xp-ju? iskal sem po googlu in mi ni uspelo najti.
moj podpis!
Izi ::
Samo pri Ultimate verziji se lahko jeziki spreminjajo. Na Windows Update obstaja 34 različnih jezikov med njimi tudi Slovenščina in zastonj lahko naložiš kateregakoli želiš in med njimi kasneje tudi preklapljaš brez da bi bilo treba kaj odinstalirati in nanovo instalirati.
Ostale verzije pa so v fiksnih jezikih, ki se ne dajo spremeniti.
Torej, če kupuješ Ultimate verzijo ta obstaja samo v Angleščini potem pa si naložiš katerekoli dodatne jezike med katerimi lahko vedno preklapljaš, kar pride prav, če hoče vsak uporabnik enega računalnika uporabljati svoj jezik. Napredni uporabniki računalnikov so namreč čisto izgubljeni z Slovenščino na računalniku.
Če pa kupuješ katero drugo verzijo Viste pa moraš že kupiti Slovensko verzijo.
Ostale verzije pa so v fiksnih jezikih, ki se ne dajo spremeniti.
Torej, če kupuješ Ultimate verzijo ta obstaja samo v Angleščini potem pa si naložiš katerekoli dodatne jezike med katerimi lahko vedno preklapljaš, kar pride prav, če hoče vsak uporabnik enega računalnika uporabljati svoj jezik. Napredni uporabniki računalnikov so namreč čisto izgubljeni z Slovenščino na računalniku.
Če pa kupuješ katero drugo verzijo Viste pa moraš že kupiti Slovensko verzijo.
Matej_K ::
Ali uporabiš Vistalizator!
Sam sem s tem programom že parim ljudem ki imajo home različico poslovenil Visto
Sam sem s tem programom že parim ljudem ki imajo home različico poslovenil Visto
... .. .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | na nemski laptop priklopiti slovensko tipkovnicoOddelek: Pomoč in nasveti | 2328 (2171) | fosil |
» | Vista Home Premium Language packOddelek: Pomoč in nasveti | 11822 (7189) | Ermin |
» | Windows Vista Home Premium Install CDOddelek: Operacijski sistemi | 4095 (3345) | ender |
» | Vista in slovenscinaOddelek: Operacijski sistemi | 2167 (1443) | simonviher |
» | Zamenjava jezika v VistiOddelek: Pomoč in nasveti | 1278 (1278) | pecavar34 |