» »

Telemach nesramnost brez primere!

Telemach nesramnost brez primere!

gregyk ::

Kličem na Telemach in vprašam če obstaja novejši fw za THG-540, ker si mislim, da mogoče bi pa kak popravek rešil moje težave (Telemach router-modem problem

In me tip vpraša: zakaj pa bi vi novejši fw? Pa mu povem da mi linija pada, pa gre gledat čuvene grafe in vidi da je linja padla (ker pač probavam različne variante, in sem odklopil modem in zamenjal delilnik). Ni pa videl tistih izpadov linije, ko se modem 'obeša'. In potem me malo manj kot začne zmerjati, da sem jaz nekaj delal z linijo, da ne smem tega delati, da bom vse uničil če bom sam kaj delal (LOL) kaj si mislim, da me poznajo in da VEJO KAJ PIŠEM PO FORUMIH. To mi pa zavre kri! Eni si pa upajo. Ko sem mu povedal da sem že en čas v računalniških in tehničnih vodah in naj mi ne soli pameti, mi je pa vrgel nazaj v obraz: "pa vi potem popravite to kar je pri vas narobe, če se že tako spoznate na to..." in še "... če boste govorili da mi ne soliti pameti, bom odložil slušalko..." Nekaj v tem pomenu.

Se pravi ima Telemach posebno bazo, kamor beleži kaj kdo napiše na forume in na podlagi tega te potem obravnavajo? Big brother?

Klic s "tehnikom" sem končal ob 16:23 in ni se mi predstavil. Tako da tisti s Telemacha ki spremlja to kar jaz pišem, lahko zabeleži v njihov sistem, da kaj ne pozabi.
  • spremenil: gregyk ()

Mavrik ::

Večina tehničnih pomoči te pogovore tudi snema. Podaj pritožbo ustreznim pristojnim pa se tistemu študenteku ne bo dobro godilo ;)
The truth is rarely pure and never simple.

Proten ::

Prepričan sem, da nadrejeni o takem ravnanju ne bo ravno navdušen. Zavedati se namreč morajo, da je trenutno na slovenskem tržišču konkurenca takov elika, da nimajo ravno velikega tržišča.
Imel je pač slab dan. Verjetno pa je, da si ti sam omenil kaki forum ali kaj podobnega v katerem izmed prejšnjih telefonskih in si je to operater zabeležil.

Zelo namreč dvomim v to, da imajo čas še forume čitat. Če pa imajo, potem pa se naj raje lotijo, da zadeve pošlihtajo kot se spodobi.
Tudi jaz imam namreč včasih "pun kufer" ko mi zopet crkne celotna tehnologija v bajti, vključno z TV, telefonom in internetom.

Bo že...

LP
D

Prepričan sem, da nadrejeni o takem ravnanju ne bo ravno navdušen. Zavedati se namreč morajo, da je trenutno na slovenskem tržišču konkurenca takov elika, da nimajo ravno velikega tržišča.
Imel je pač slab dan. Verjetno pa je, da si ti sam omenil kaki forum ali kaj podobnega v katerem izmed prejšnjih telefonskih in si je to operater zabeležil.

Zelo namreč dvomim v to, da imajo čas še forume čitat. Če pa imajo, potem pa se naj raje lotijo, da zadeve pošlihtajo kot se spodobi.
Tudi jaz imam namreč včasih "pun kufer" ko mi zopet crkne celotna tehnologija v bajti, vključno z TV, telefonom in internetom.

Bo že...

LP
D

Nikdar in nikoli nisem nobenemu od tehnikov na telefonski pomoči omenil da sem karkoli napisal na kakšen forum. Je pa na tem forumu gotovo par Telemach-ovcev ...

KoMar- ::

Napiši pisno pritožbo, navedi točen datum in čas ter št. telefona, iz katerega si klical in bodo tega študenta poslali nazaj na cesto, kamor spada.

darkolord ::

in bodo tega študenta poslali nazaj na cesto, kamor spada.

Ah seveda. Only in the US & A

KoMar- ::

Ok, whatever? Študentov, ki bi radi delali na helpdesku, je kot listja in trave, tko da to ne bo neka škoda za podjetje... sicer pa ti ostane kak drug ponudnik, ki te bo bolj resno jemal...

MadMicka ::

Pri takih zgodbicah je treba slišati obe strani. Šele potem si človek lahko nekako ustvari sliko kaj je res in kaj ni. Kaj sploh še delaš na Telemachu, če so ti zadeve že desetkrat rihtali, pa je še vedno isto?
Pejt k drugemu ISP pa dej mir :)

Pri takih zgodbicah je treba slišati obe strani. Šele potem si človek lahko nekako ustvari sliko kaj je res in kaj ni. Kaj sploh še delaš na Telemachu, če so ti zadeve že desetkrat rihtali, pa je še vedno isto?
Pejt k drugemu ISP pa dej mir :)

Če snemajo, naj si kar poslušajo najin 'pogovor', bodo že zvedeli obe plati.
A ti misliš da imamo vsi možnost neomejene izbire ponudnikov, ali kako? Ker očitno jo ti imaš, ko klatiš take ... Sicer pa naj se stvari uredijo tako kot se za gre, pa ko se uredi bo še kdo na boljšem ne samo jaz, mogoče še ti če boš kdaj priklopljen na Telemach, pa boš imel težave podobne mojim.

neki4 ::

če boš dobro napisal pritožbo in bodo potem pogledal posnetke bo letel tisti študent z napotnico. Nevem kaj je tukaj težkega za njih. Je pa tudi res koliko oni to resno jemljejo.

darkolord ::

Ah, res preveč kompliciranja. Če že, mu rečejo "bodi mal bol prijazn", to je pa tut vse.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Telemach- D3GO (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
5125340 (3522) zuz3k
»

Tujina (net) nagaja (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
13714900 (11823) subby
»

Nov ponudnik širokopasovnega dostopa - T2 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
18962290 (43662) OmegaBlue
»

Kabelski internet - je to normalno?

221779 (1345) xenon74
»

Telemachova "poslovnost"

91299 (902) kondor1

Več podobnih tem