Forum » Pomoč in nasveti » Problem z modemom
Problem z modemom
sinko999 ::
Imam modem Motorola , ko sem zadnjič čistil računalnik z stisnjenim zrakom so se mi pojavili težave z modem. Matična plošča mi povzroča enakomerni signal (na vsako sekundo) ki se slišijo kot kratki piski. Pregledal sem celo ploščo noben kondenzator ni poškodova , ne manjkajo nobeni jumperji . V winsih mi testiranje modema gre normalno skozi . Pa pri računalniku mi vse ostalo dela normalno. Ko sem sprobal modem brez elektrike mi je izginil ta signal . POjavil se mi je tudi ko sem imel vklopljeno elektriko na matični plošči in pa samo modem . Zdaj pa me zanima od kod se mi je pojavil ta signal ki ga prej ni bilo in pa kako bi ga lahko odpravil.
LP
LP
Ni? ni ve?no !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows nujna pomoč.Oddelek: Operacijski sistemi | 1306 (1134) | ToniT |
» | Kako na internetni kabel priklopit TV karticoOddelek: Omrežja in internet | 4253 (2819) | Brainstorm |
» | Brezžična povezava 2 računalnikov ?Oddelek: Omrežja in internet | 1779 (1624) | Coil |
» | Internet preko električnega omrežjaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 3533 (3211) | wAy|2eZ |
» | Problem s prepoznavanjem kabelskega modemaOddelek: Pomoč in nasveti | 3721 (3405) | Azrael |