Forum » Pomoč in nasveti » Windows vista pomoč !! vprašanje !!
Windows vista pomoč !! vprašanje !!
ZuPk0 ::
Lep pozdrav !
jaz imam windows visto 64-bitno in sem dobil neke bedne viruse gor...in me zanima ce kdo ve kako popravim (repair) vista instalacijo ,ker nocem formatirati SPET :( ,tko k se pri windows XP da Repair ce mi kdo pove kako se pri Windows Visti !!!???
hvala za vnaprej !
jaz imam windows visto 64-bitno in sem dobil neke bedne viruse gor...in me zanima ce kdo ve kako popravim (repair) vista instalacijo ,ker nocem formatirati SPET :( ,tko k se pri windows XP da Repair ce mi kdo pove kako se pri Windows Visti !!!???
hvala za vnaprej !
Izi ::
Repair funkcija ti ne bo odstranila virusov in črvov. Temu so namenjeni antivirus programi.
Repair funkcija je namenjena za primer, če se ti Windows ne morejo zagnati.
Pri Visti je to še precej bolj napredno kot pri XP-jih.
Samo vstavi Vista DVD in zaženi računalnik.
Namesto "Install now", izbereš "Repair your computer" spodaj levo in to je to.
Lahko še izbiraš med:
Repair funkcija je namenjena za primer, če se ti Windows ne morejo zagnati.
Pri Visti je to še precej bolj napredno kot pri XP-jih.
Samo vstavi Vista DVD in zaženi računalnik.
Namesto "Install now", izbereš "Repair your computer" spodaj levo in to je to.
Lahko še izbiraš med:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Izi ()
mrhovina69 ::
jaz sem tudi imel probleme z visto in sem jih probal ponovno naložit. xp sem že 1000x naložil ampak pri visti pa ne vem kaj je narobe.? instaliralo mi je včeraj tako dolgo(več ur),da sem vmes zaspal in se zjutraj zbudil.računalnik je bil ugasnjen.ko sem ga prižgal me vpraša kar vpraša pri standardnem nepravilnem ugašanju.
kliknem npr. start windows normaly in se vista zažene do začetka,ko mora loadat nato pa se ne premakne naprej.
help!
kako ob rebootu lahko začneš instalirat windows,če se sam ne zažene.kaj naj stisnem?
kliknem npr. start windows normaly in se vista zažene do začetka,ko mora loadat nato pa se ne premakne naprej.
help!
kako ob rebootu lahko začneš instalirat windows,če se sam ne zažene.kaj naj stisnem?
moj podpis!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mrhovina69 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | bootmgr is missingOddelek: Pomoč in nasveti | 1776 (1567) | m0f0x |
» | računalnik ne nadaljuje operacije...nujnoOddelek: Pomoč in nasveti | 875 (768) | neeno |
» | windows XP se mi nočejo zagnati (prilagam sliko ekrana)Oddelek: Pomoč in nasveti | 4910 (3595) | vbohinc |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267432 (67024) | Seljak |