» »

Stacionarni telefon - prikaz številke

Stacionarni telefon - prikaz številke

Madmax_ ::

Pozdravljeni!

Zanima me, če veste, če obstaja tak stacionarni telefon, da potem ko v njega vneseš npr. 10 številk in potem ti jih pokaže na ekranu ko te te osebe kličejo??
Torej prikaže LE številke, ki jih imaš VNESENE v telefon, drugih pa ne in ti NI treba klicati na Telekom, da ti "omogočijo" prikaz številk in ti zaračunajo???

lp

R-S-LoVe ::

ne
ker je ta funkcija onemogočena s strani telekoma
Kar precej let nazaj smo to možnost uporabljali brez problema, dokler ni tel... ugotovil, da lahko malo zasluži.
Fear Is The Path To The Dark Side, Fear Leads To Anger,
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!

Izi ::

To omogočajo vsi stacionarni telefoni, ki imajo displayček. Kolikor sem videl takih brez displayev sploh ne prodajajo več.
Kar se pa ponudnikov tiče pa imajo prikaz številke vklopljen že po defaultu čisto vsi razen Telekom pri stari analogni naročnini. Pa tudi tam lahko pokličeš in ti za male pare to storitev vklopijo.

Ostali stacionarni telefoni kot so ISDN telefoni, IP telefoni in analogni telefoni pri ostalih ponudnikih, tudi kabelski ponudniki uporabljajo analogne telefone in ne IP telefone, pa imajo to funkcijo vedno vklopljeno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

t3hn0 ::

za prikaz stevilke si ze od nekdaj moral imet ISDN, danes pa deluje tud prek IP telefonije...drugih opcij se mi zdi da ni.
^.^

markk1 ::

možno je tudi na PSTN priključku, vendar to naš preljubi TELEkom zaračunava k mesečni naročnimi, mislim da okrog 3-4 € na mesec, nisem pa 100% prepričan če je takšna cena.

lp

Madmax_ ::

Imamo staro analogno telefonsko linijo. Ja, zgleda da ne preostane nič drugega kot da plačamo 2.5€ več na mesec za PIK (prikaz identitete klica - po telekomovem ceniku).
Me pa zanima, ali vklop te storitve TUDI zaračunajo??
Hvala za odgovore.

AndrejS ::

Kaj če bi ti raje poklical na njihovo modro številko in tam vprašal... ali je res tako težko

080 8000

urosh ::

Ali pa se preselil na IP telefonijo?

Lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kakšen Telefon za Siol IP telefonijo

Oddelek: Omrežja in internet
236529 (4535) x.sci
»

SIOL Duo paket

Oddelek: Pomoč in nasveti
193540 (2986) farko
»

ISDN telefon in Siol telefonija!

143199 (2943) shock
»

Najceneje do ADSLa

122187 (1516) Blisk
»

ADSL brez ISDN - končno (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
11217203 (11830) Tr0n

Več podobnih tem