Forum » Pomoč in nasveti » Trdi disk: problem
Trdi disk: problem
Širajzl ::
Situacija je sledeča,
ko sem ugašal comp ga nisem mogel normalno izklopit, pojavljalo se je okno "msn hacker", zato sem ga ugasnil ročno na power tipki.
Od tedaj se ne zaženejo več windowsi, comp se resetira pri vsakem poskusu zagona tudi v safe mode. Imam še en disk ki sem ga na novo naladal in dela o.k., ko pa priklopim starega (slave) zraven se stvar spet ponovi, comp se resetira pri vsakem poskusu zagona tudi v safe mode.
Kaj se da storit da si rešim podatke na disku?
ko sem ugašal comp ga nisem mogel normalno izklopit, pojavljalo se je okno "msn hacker", zato sem ga ugasnil ročno na power tipki.
Od tedaj se ne zaženejo več windowsi, comp se resetira pri vsakem poskusu zagona tudi v safe mode. Imam še en disk ki sem ga na novo naladal in dela o.k., ko pa priklopim starega (slave) zraven se stvar spet ponovi, comp se resetira pri vsakem poskusu zagona tudi v safe mode.
Kaj se da storit da si rešim podatke na disku?
http://s2.bitefight.si/c.php?uid=29086
krofeta ::
Poiskusi ga priklopiti na kakšnem drugem pc-ju ali pa ga vgradi v zunanje USB ohišje za trde diske in ga potem priklopiš na pc. Lahko pa poiskusiš narediti windows recovery s tem, da preko starih windowsov naložiš nove in pred instalacijo izbereš opcijo recovery.
Širajzl ::
Enak problem na drugem pc-ju in vohišju. Še kakšen predlog, mogoče kdo???
http://s2.bitefight.si/c.php?uid=29086
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Macbook Pro se ne zboota več (ostane pri praznem sivem zaslonu)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1715 (1224) | opeter |
» | črn ekran / ne pokaže se namizje Windowsov (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11616 (6951) | solatko |
» | Avtomatski ponovni zagonOddelek: Pomoč in nasveti | 1608 (1092) | ender |
» | težava pri inštalaciji xp-jaOddelek: Operacijski sistemi | 1292 (1026) | Kunte |
» | Matična PloščaOddelek: Pomoč in nasveti | 1074 (913) | Volk| |