» »

Avtomatski ponovni zagon

Avtomatski ponovni zagon

king_m ::

Danes sem inštaliral program EDC (evidentiranja delovnega časa) na comp. Med inštalacijo MySQL se je comp avtomatsko restartal. Od takrat naprej se restarta takoj ko se v windowsih (XP SP2) karkoli pritisne. Ni mogoče prit v Moj Računalnik, še manj v Nadzorno ploščo.
V SafeMode sicer pridem v Nadzorno ploščo, ampak ne morem odstranik MySQL, ker za odstranitev potrebujem Windows Installer, ki pa v SafeMode ne deluje. Če dolgo kaj šaram po compu, se tudi SafeMode sesuje in gre comp v ponovni zagon.
Tudi funkcija zadnjih dobrih/delujočih nastavitev Windows XP ne pomaga.

Kako rešit to težavo?

ModriN96 ::

system restore...al pa celotn format pa vse na novo.

boogie_xlr ::

kaj vrže kak bluescreen, predn restarta, al restarta tak ko bi dal zaustavitev sistema -> restart

Rooskie ::

Pozdravljeni!

Ker nisem našel drugo boljšo temo pišem kar tule not.

Imam problem z računalnikom. Zajebava me, ko med upravljanjem kr naenkrat vrže error(naredi se plav ekran za 1 sekundo) in komp restarta. Zdej mene zanima kaj bi lahko blo narobe? Probal sem že formatirat pa stvar ne pomaga. Edino, kar mi je čudno je to, ker je Sistem na D disku. Zakaj je tam, vprašajte tistga ko mi je prej to delal.biggrin.gif Zdej mene zanima, če obstaja kakšen program, ki bi stestiral komponente računalnika, če dela vse tako kot je potrebno? Ne mislim ga vozit v LJ, če je samo software-ska napaka. Saj si bom potem samo arhiv naredil in formatiral celoten računalnik.

LP

@nny ::

Tudi meni računalnik avtomatsko restarta. Ne med delom, pač pa ko stisnem Izklopi v Win XP. Za sekundo se pokaže bluescreen, vendar mi ne uspe prebrati, kaj piše.
Ga formatiram ali je kakšna druga varianta?

crayz43 ::

pogooglaj za kodo napake če ne enajdeš nič pametnega formatiraj

jan01 ::

Pojdi v save mode in izklopni automatic restart (google->disable automatic restart)
Ali pa skopiraj najnovejši fajl iz C:\WINDOWS\Minidump (imej izbrano, da pokaže tudi skrite) in ga nekam uploadej pa pogledam...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jan01 ()

ender ::

Samodejni ponovni zagon izklopiš tako, da med nalaganjem sistema (še preden se pojavi logotip Windows XP) pritisneš F8, potem pa izbereš "Disable automatic restart on system failure". Potem boš lahko prebral, kaj piše v BSODu.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Težave z grafičnimi gonilniki

Oddelek: Zvok in slika
71047 (984) Clubraider
»

Problem s računalnikom

Oddelek: Loža
7963 (915) dronyx
»