Forum » Programska oprema » NERO 7
NERO 7
ferguson ::
Pozdravljeni
Pri nerotu 7 , preden zapeče dvd mi javi tole zadevo katero je bolje klikniti, in kaj imata te dve besedi kakšen pomen.
Link slike: - Hvala za pomoč.
Pri nerotu 7 , preden zapeče dvd mi javi tole zadevo katero je bolje klikniti, in kaj imata te dve besedi kakšen pomen.
Link slike: - Hvala za pomoč.
- spremenil: ferguson ()
R33D3M33R ::
Burn Multisession Anyway: omogoči, da se datoteke dodajajo še pozneje. Torej naslednjič vstaviš DVD in dosnemavaš podatke, težave bi morda nastopile pri kakih starejših DVD predvajalnikih
Burn without Multissession: datotek ne moreš dodajati več, ko DVD enkrat zapišeš
Burn without Multissession: datotek ne moreš dodajati več, ko DVD enkrat zapišeš
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Potem je bolje, da kliknem drugega. Kakšna težava pa to misliš da bi bla pri starejših dvd predvajalnikih. če bi kliknil 1 ga nebi zaznalo ali bralo dvdja ,tako kot treba ali nebi delovalo. Če bi potem še kaj dodatno posnev na dvd.
Hvala za odgovor.
Hvala za odgovor.
Po mojem ne bi prepoznalo prvih podatkov, če bi dodal druge. Torej prepoznalo bi ti samo najnovejši zapis. Seveda govorim o samostojnih DVD predvajalnikih.
Bom kar tu nadaljeval imam težave ,ko zapečem podatkovni dvd filem mi pri večini filmov javi tole napako. Ko hočem prekopirati filem iz dvdja, na računalnik mi nekje na polovici ali pa na sredni prekopiranega napiše tole napako.
vts_01_4 ni mogoče kopirati.podatkovna napaka (preverjanje CRC)
In to pri večini filmov ima kdo kako rešitev ,ker grejo dvdji u prazno zanič.
Hvala za odgovor.
vts_01_4 ni mogoče kopirati.podatkovna napaka (preverjanje CRC)
In to pri večini filmov ima kdo kako rešitev ,ker grejo dvdji u prazno zanič.
Hvala za odgovor.
primozzzz ::
MAm en vprašanje.. Mogoče kdo ve kje lahko v nerotu nastavim, da bi mp3 disk ustvaril po takem vrstnem redu kot si ga sam želim.. Vedno vrže vse avtomatsko po abecedi.. MOgoče kdo priporoča kak boljši program?
edit: težava rešena, uporabil InfraRecorder :D
edit: težava rešena, uporabil InfraRecorder :D
NI PODPISA
Zgodovina sprememb…
- spremenil: primozzzz ()
Težavo bi lahkjo rešil tudi tako, da bi namesto verzije Express, uporabil običajno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Philips predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Zvok in slika | 395992 (52488) | NejcSSD |
» | Zapisovalnik ni prisotenOddelek: Pomoč in nasveti | 1831 (1454) | TechBeats |
» | Pretvorba DIVX v KVCD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 28375 (7811) | LexLuthor |
» | [DVD9 peka] triki & nasvetiOddelek: Zvok in slika | 3214 (2703) | largie |
» | Kopiranje DVDjevOddelek: Programska oprema | 1920 (1598) | jabe |