» »

Kje v Ljubljani kupit švicarski nož Wenger

Kje v Ljubljani kupit švicarski nož Wenger

Boky ::

Nož hočem podariti kot darilo, vendar ne vem kje v LJ ga dobiti. Saj, če bi malce bluzil po LJ bi zadevo sigurno kje našel. Na žalost nimam preveč časa, zato bi prosil kako dobro dušo, če me lahko usmeri v kako specifično trgovino.
Hvala!

hamax ::

krneki0001 ::

V BTC-ju v hali D pod emporiumom imaš 2 trgovini - eno z ribiško opremo in eno z noži. Tam dobiš vse vrste švicarjev.

Ampak zakaj ravno tak pipec? A ni kak letherman ali gerber boljši?

Sam imam tale dva gerberčka in sta zelo uporabna

gerber diesel black

gerber suspension

Eden je stalno v avtu za kake majhne napakce poštimat, suspension je pa vedno za pasom in ga imam vedno pri roki.

Aja, pa nožev se ne podarja!!! Vedno ko ga nekomu sicer podariš, ti mora vsaj en cent denarja dat zanj, tudi. če mu ta cent potem spet podariš nazaj.

Zgodovina sprememb…

• zavarovalo slike: WarpedGone ()

c0dehunter ::

/offtopic

sam tile noži so pa ubitačni.
A ta Gerber ma na koncu klešče ali so to škarje?

OMFG:

To rabiš torbo, da ga sploh lahko kam neseš :\
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.

Zgodovina sprememb…

• zavarovalo slike: WarpedGone ()

Oba imata klešče, imaš pa tut takega s škarjami. Meni je gerber všeč. Prvega imam že 14 let in do sedaj sem polomil samo oba izvijača, ker sem ju narobe uporabljal (kot vzvod in ne kot izvijača). Nož, ki zgleda kot žaga (ima zadeva poleg tega noža tudi žago) je še vedno dovolj oster, da prereže plastične cevi za vodo, običajen nož je bilo treba pa že nabrusit. Je pa to orodje zelo vzdržljivo.

Tukaj imaš pa večino modelov
http://www.gerber-tools.com/

Za Wengerje sem danes pogledal, ko sem bil v tej štacuni in jih imajo od 20 evrov naprej, najdražji so po 120 evrov, ampak ti tadragi so narejeni na tak način kot gerberji. Imajo pa okol 120 različnih modelov in oblik, tko da lahko vse tam dobiš, trgovina se pa imenuje Lovski mojster.

Je pa cena tam okoli 30 do 40 evrov za običajne švicarske pipce.

Zgodovina sprememb…

fosil ::

Mimogrede, obstajata dve firmi, ki delata "prave" švicarske nože. Victorinox in Wenger (ki je sedaj itak v lasti Victorinoxa). Tako da tudi z Victorinoxom ne boš zgrešil.
Tako je!

V Lovskem mojstru prodajajo še obe verziji.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kuhinjski noz iz Kitajske Ali...

Oddelek: Loža
295563 (2734) AgiZ
»

Kvalitetni noži (strani: 1 2 )

5425964 (19165) krneki0001

Vsakodnevno nošenje noža (strani: 1 2 3 4 )

16154766 (49926) dzinks63
»

Noži Opniel

163469 (2707) Pametna16

Več podobnih tem