Forum » Kaj kupiti » AOC 22" LCD monitor 2230Fm
AOC 22" LCD monitor 2230Fm
bigbug ::
Zanima me, ce ga kdo ima kako se obnese? In kako deluje multimedijski predvajalnik, ce prav razumem ga je mozno prikljuciti le v elektriko in si ogledati DVD film, se motim?
Hvala
LP
Hvala
LP
OK.d ::
tudi mene zanima kako je to v praksi, če ga kdo ima naj napiše, naj bi pa predvajal filme iz usb-klučev seveda brez računalnika
LPOK.d
IVo ::
bigbug ne motiš se... Zraven dobiš daljinec s katerim preklapljaš med datotekami. Lahko gledaš filme, poslušaš musko ali imaš monitor kot nek digitalni okvir za slike :) (pač daš slide show...). Bere z USB ključkov in spominskih kartic. Nisem pa stestiral če bere zunanje diske, sam mislim da ne bi smelo biti problemov.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: IVo ()
WiLd_WiNd ::
mene pa zanima če je kdo ta monitor videl v praksi in kako se odnese z barvami ipd... na papirju zgleda raketa...
dinozaver7 ::
Sam imam ta monitor, moje skromno mnenje: monitor je super! Sicer ga ne uporabljam z usbji itd ampak kot monitor za računalnik se odlično obnese! Fajn zadeva!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse o LCD od A-Ž (strani: 1 2 3 4 … 165 166 167 168 )Oddelek: Kaj kupiti | 1024949 (20347) | KTr1sk |
» | Dell U3415W / ultra wideOddelek: Zvok in slika | 6306 (4101) | Wolfman |
» | Nakup LCD monitorjaOddelek: Kaj kupiti | 5359 (4860) | sebas4 |
» | Samsung 957p ????Oddelek: Kaj kupiti | 1134 (915) | Klemenn |
» | Katerega od naštetih monitorjev naj kupim?Oddelek: Kaj kupiti | 2080 (1637) | gappee |