Forum » Zvok in slika » 2 Monitorja: Logika na višku?
2 Monitorja: Logika na višku?
Cursed666X ::
Pozdravljeni!
Imam majhen problem, in sicer imam 2 monitorja. Primarni monitor (22") je na desno od sekundarnega (17"). Vendar mi Vista zaznava, kot da je primarni monitor LEVO od sekundarnega, vendar jaz bi želel da bi bil tako, da bi lahko prenesel okno na levo iz primarnega v sekundarnega, ne pa na desno, tako da se pojavi na drugem koncu.
Vem, da je to logistična nočna mora, vendar potrebujem pomoč!
LP!
Imam majhen problem, in sicer imam 2 monitorja. Primarni monitor (22") je na desno od sekundarnega (17"). Vendar mi Vista zaznava, kot da je primarni monitor LEVO od sekundarnega, vendar jaz bi želel da bi bil tako, da bi lahko prenesel okno na levo iz primarnega v sekundarnega, ne pa na desno, tako da se pojavi na drugem koncu.
Vem, da je to logistična nočna mora, vendar potrebujem pomoč!
LP!
DustWolf ::
Katera grafična kartica?
Te stvari se navadno vse da nastavit v programu od gonilnika za grafično kartico.
Te stvari se navadno vse da nastavit v programu od gonilnika za grafično kartico.
StandAgainst ::
Desni kilk na namizje, prilagodi, nastavitve zaslona, pol pa primi eno številko (npr. zaslon 1) pa jo prenesi na drugo stran zaslona 2.
Pyr0Beast ::
Zamenjaj kabla [:D]
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sekundarni monitor ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 883 (779) | pnajvar |
» | XFX prekinja sodelovanje z nVidioOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 8839 (7938) | xyxyxyxy |
» | Dodatni 24" monitor zraven laptopaOddelek: Zvok in slika | 2102 (1776) | ender |
» | Razširjeno namizje-2 monitorjaOddelek: Strojna oprema | 4882 (4574) | LuiIII |
» | Multi monitor overlayOddelek: Sedem umetnosti | 1127 (1034) | SasoS |