Forum » Pomoč in nasveti » Linksys WRT54GL in PPPOe težave
Linksys WRT54GL in PPPOe težave
pia2001slo ::
Zdravo,
nikakor mi ne uspe spraviti delovanje interneta preko omenjenga routerja na SIOL-u. V Nastavitvah Routerja sem nastavil PPPoe ter potrebna gesla in username-e, vendar router nikakor ne more do interneta - po status so IP-ji nič. Sem že gledal precej strani pa nisem našel rešitve. Isti router na T-2 deluje BP.
aja pa še to - firmware je original (leto 2006)
prosim za nujno pomoč
Jolly
nikakor mi ne uspe spraviti delovanje interneta preko omenjenga routerja na SIOL-u. V Nastavitvah Routerja sem nastavil PPPoe ter potrebna gesla in username-e, vendar router nikakor ne more do interneta - po status so IP-ji nič. Sem že gledal precej strani pa nisem našel rešitve. Isti router na T-2 deluje BP.
aja pa še to - firmware je original (leto 2006)
prosim za nujno pomoč
Jolly
KoMar- ::
Glede na to, da imaš WRT54GL, bi ti priporočil recimo Tomato firmware, ki ima sexy in pregleden vmesnik in s katerim ti mora zadeva ziher špilat. Drugače pa nadgradi originalen firmware, ker je verjetno kakšen bug notri.
luky ::
Zanima me če lahko grem s Tomato firmware kar preko DD-WRT v24-SP1, katerega imam sedaj na routerju......
Hvala in lp.
Hvala in lp.
luky!
OmegaBlue ::
Lahko, samo po flashu naredi 30sek reset zadaj na knofu.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
luky ::
Lahko, samo po flashu naredi 30sek reset zadaj na knofu.
Pozabil sem napisati, da imam Router Linksys WRT54GL, tako da praviš, da ne bo problema po flashanju-......
lp.
luky!
Johnny123 ::
Še enkrat isto vprašanje: Kako odinstalirat Tomato iz WR54GL
in poten naložiti original FirmWare
HVALA
in poten naložiti original FirmWare
HVALA
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | dd-wrt firmware (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 23569 (7262) | mtosev |
| » | Linksys WRT54G In Tomato Firmware (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 20538 (13475) | Hayabusa |
| » | WRT54GL + dd-wrt: wireless izginilOddelek: Omrežja in internet | 1550 (1368) | t3hn0 |
| » | linksys wrt54g problemi z izpadiOddelek: Omrežja in internet | 5881 (4826) | Spajky |
| » | Kateri brezžični router kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 8410 (6281) | OmegaBlue |