Forum » Pomoč in nasveti » XP SP3
XP SP3
_Prince_ ::
mene pa samo zanima ce je potrebno prej imeti namescen SP 2 , da lahko nalozis SP3 ali ne?
hvala
hvala
jishiri ::
v kolikor mislim da za nalozitev SP2 potrebujes SP1 pomeni da bos potreboval oba preden nalozis SP3
_Prince_ ::
pa se ne spomnim da ko sem nazadnje nalagal SP2 ,da bi potreboval dudi prvega:)...morda pa se motim...
OmegaBlue ::
za SP3 potrebuješ vsaj SP1.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

AapocalypseE ::
Jaz mam SP2 in me zanima, če je priporočljivo, da si dam gor SP3 oz. kaj bi pridobil s tem?
gamemen ::
nič ne rabiš met prej. jaz sem imel visto ultimate pa sem šel na SP3 pa mi vse normalno dela.
rcon ::
predvidevam da ti je net nehal delat ker nisi več dobil ip naslova?
Drgac pa z nalaganjem sp3 pridobiš natanko nič. Res je da so poflikal neki lukenj ampak mas pa tok vec problemov da se ucasih niti ne splaca nalagat cez sp2.
Drgac pa z nalaganjem sp3 pridobiš natanko nič. Res je da so poflikal neki lukenj ampak mas pa tok vec problemov da se ucasih niti ne splaca nalagat cez sp2.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | GTA 4 ne dela (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7883 (4396) | DarwiN |
| » | Windows XP Service Pack 3 !!! Wiiii!!!Oddelek: Operacijski sistemi | 10835 (5256) | bluefish |
| » | Manjkajoči del diskaOddelek: Strojna oprema | 1534 (1271) | opeter |
| » | Windows XP Service Pack 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 15368 (9335) | solatko |
| » | Windows XP SP3 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 14381 (11388) | Matri[X] |