Forum » Pomoč in nasveti » MS Vista in ASPI
MS Vista in ASPI
mistique ::
Živjo,
V pc imam vgrajen SCSI vmesnik preko katerega bi rad ukazoval skenerju. Zadeva je za delovanje v XP-jih potrebovala tri stvari (poleg kabla :):
1. Gonilnike za SCSI adapter (jasno)
2. Gonilnike za skener (jasno)
3. ASPI
Moj problem je razumevanje dejstva, da v Visti aspi-ja ni mogoče namestiti. Našel sem nek frogAspi ampak ta zadeva nekako ni najbolj zanesljiva.
Moje vprašanje je: Kaj (če sploh kaj) nadomešča ASPI oz. kaj moram narediti, da bo stekla komunikacija med pc-jem in skenerjem?
Se veselim morebitnih pojasnil.
Hvala!
V pc imam vgrajen SCSI vmesnik preko katerega bi rad ukazoval skenerju. Zadeva je za delovanje v XP-jih potrebovala tri stvari (poleg kabla :):
1. Gonilnike za SCSI adapter (jasno)
2. Gonilnike za skener (jasno)
3. ASPI
Moj problem je razumevanje dejstva, da v Visti aspi-ja ni mogoče namestiti. Našel sem nek frogAspi ampak ta zadeva nekako ni najbolj zanesljiva.
Moje vprašanje je: Kaj (če sploh kaj) nadomešča ASPI oz. kaj moram narediti, da bo stekla komunikacija med pc-jem in skenerjem?
Se veselim morebitnih pojasnil.
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CDRW prav da me ne maraOddelek: Pomoč in nasveti | 891 (718) | blackfly666b |
» | winXP CD-R problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1316 (1183) | PIII850 |
» | CDRWIN ?!?!?!?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1318 (1180) | Mr.B |
» | CD-RW Plextor problemOddelek: Strojna oprema | 1476 (1237) | dynamite |
» | Rešeni problemi z ATA 100 in IRQ-ji v Win2kOddelek: Pomoč in nasveti | 2432 (2292) | jetam |