Forum » Programska oprema » Google Chrome
Google Chrome
fakmarjana ::
V čem je finta da po kakih 4 dneh uporabe Google Chrom-a mi ta brskalnik več ne odpira strani kot so youtube.com, genspot, mojblink itd... z mozillo pa lahko odprem? Pred tem sem odpiral vse strani brez težav. Ve kdo v čem je problem ?
Lp hvala
Lp hvala
bluefish ::
Se bom malo vrinil.
Ali je možno nastaviti, da se ob kliku na bližnjico Chrome privzeto zažene v Incognito Mode. Po brskanju po Googlu sem našel, da menda pomaga switch -sandbox, vendar pa pri meni ne deluje.
Torej?
Ali je možno nastaviti, da se ob kliku na bližnjico Chrome privzeto zažene v Incognito Mode. Po brskanju po Googlu sem našel, da menda pomaga switch -sandbox, vendar pa pri meni ne deluje.
Torej?
T-Back ::
Da ne odpiram nove teme.
Zanima me kako nastavit, da se bodo določene bližnjice, ki sem jih ustvaril na namizju odpirale v full screen. Če chrome še ni odprt, ko odprem prvič se odpre v full screen, ostale- oziroma, ko odprem drugo preko bližnice na namizju pa se odpirajo v taki velikosti kakršno sem zapustil pred izhodom nikakor pa ne v full screen. Do nedavnega se je odpiralo sedaj par dni pa ne več, ne vem kaj se je spremenilo?
Zanima me kako nastavit, da se bodo določene bližnjice, ki sem jih ustvaril na namizju odpirale v full screen. Če chrome še ni odprt, ko odprem prvič se odpre v full screen, ostale- oziroma, ko odprem drugo preko bližnice na namizju pa se odpirajo v taki velikosti kakršno sem zapustil pred izhodom nikakor pa ne v full screen. Do nedavnega se je odpiralo sedaj par dni pa ne več, ne vem kaj se je spremenilo?
Robert ::
Že par dni ne morem zagnati aplikacije Google Chrome v Win 10. Poskusil sem že nekajkrat z inštalacijo a brez uspeha. Prosim za pomoč.
d4vid ::
Že par dni ne morem zagnati aplikacije Google Chrome v Win 10. Poskusil sem že nekajkrat z inštalacijo a brez uspeha. Prosim za pomoč.
Imam enak problem, se da kaj rešit?
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
zuz3k ::
imam problem pri Chromu
in sicer ko zaženem računalnik mi program ne odpre ali pa tudi ko se odpre mi dela počasi ampak
samo na začetku potem dela vse ok
chrome sem dal na novo in je težava ista
in sicer ko zaženem računalnik mi program ne odpre ali pa tudi ko se odpre mi dela počasi ampak
samo na začetku potem dela vse ok
chrome sem dal na novo in je težava ista
Life is a psychological game.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox OS je mrtevOddelek: Novice / Android | 6663 (4353) | klinker |
» | Je tole spam, virus morda (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 12450 (7618) | operator88 |
» | Imam zanimiv problem z racunalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 1642 (1245) | t-zonaz |
» | Google Chrome VprašanjeOddelek: Programska oprema | 2150 (1192) | marram |
» | Chrome 6 je tu (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 46028 (40347) | PrimozR |