Forum » Programska oprema » Google Chrome Vprašanje
Google Chrome Vprašanje
Sandi1987 ::
Zanima me, zakaj so v Google Chrome kar naenkrat vsi Zaznamki bele barve in niso barvni.
king67 ::
...se bom še jaz prištulil; meni se Chrome sploh ne poveže na net. Pojavi se okence, na katerem piše, da se strani ne odzivajo. Notri so vse poimenovane kot 'Brez naslova' (toliko, kolikor je odprtih zavihkov). Probal izklapljati firewall, antivirus, ponovno nalagal in brisal Chrome,... Kaka ideja? Aja, IE8 in Mozilla delata bp.
lp, king67
lp, king67
Volk| ::
Mogoče kdo ve kako lahko nastaviš, da ko zaženeš novo okno Chrome(eno je že odprto), da ti nastavi full screen?
Prvo okno je vedno čez celi ekran, ostala pa pol odpira pomanjšana, da moram vedno ročno povečat. je moteče.
Sem probal nastavit že v C:\Users\USER\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Miran\Local State(nastavil maximized na true)
pa še mi vedno ne uspe.
Prvo okno je vedno čez celi ekran, ostala pa pol odpira pomanjšana, da moram vedno ročno povečat. je moteče.
Sem probal nastavit že v C:\Users\USER\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Miran\Local State(nastavil maximized na true)
pa še mi vedno ne uspe.
Mene zanima kak se reče tistemu Address baru v Chrome(ko je okno za direkt naslov na site in iskanje po zadetkih v google.com - v enem)? ker bi taki dodatek dodal v firefox-a samo nevem kak se reče tej funkciji
Lp
EDIT:
Najdo, reče se mu Omnibar
Lp
EDIT:
Najdo, reče se mu Omnibar
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Joker1337 ()
KTr1sk ::
Jaz bi z veseljem uporabljal Chrome, če bi imel tole
da lahko pogledam kaj sem predodno iskal, verjetno je kakšen plugin, samo kako ga najdit, mogoče kdo ve ime?
Upam da bom kdaj našel ta plugin,hvala za rešitev
lp
da lahko pogledam kaj sem predodno iskal, verjetno je kakšen plugin, samo kako ga najdit, mogoče kdo ve ime?
Upam da bom kdaj našel ta plugin,hvala za rešitev
lp
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q
crazyLIKEme ::
Chrome ti načeloma sam izpolni do konca ko začneš v URL vrstico pisat, tko da par črk vpišeš pol pa sam enter :D
Poleg tega ti pa v novem zavihku odpre najbolj priljubljene oz. največkrat obiskane, če ti pa privzetih 8 ni dovolj si pa naložiš SpeedDial. Res pa je da si morš v SpeedDial sam naštimat popularne povezave, kar ti pa vzame kakšnih 5 minut
Poleg tega ti pa v novem zavihku odpre najbolj priljubljene oz. največkrat obiskane, če ti pa privzetih 8 ni dovolj si pa naložiš SpeedDial. Res pa je da si morš v SpeedDial sam naštimat popularne povezave, kar ti pa vzame kakšnih 5 minut
http://crazyl1keme.deviantart.com/
marram ::
King67 a si uspel dobiti odgovor oz ali ti je uspelo obuditi Croma?
Meni se pojavlja isto kot si ti na pisal, poskusil sem vse živo pa ne gre.
Hvala za odgovor in lp
Meni se pojavlja isto kot si ti na pisal, poskusil sem vse živo pa ne gre.
Hvala za odgovor in lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brskaj s posluhom: iz Opere zraste VivaldiOddelek: Novice / Brskalniki | 13157 (10156) | lolipop2 |
» | Google Chrome (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 15009 (9232) | Tr0n |
» | Firefox add-onsOddelek: Programska oprema | 1486 (1334) | bibip |
» | Opera 9.20 in SpeedDialOddelek: Novice / Brskalniki | 4707 (3045) | R33D3M33R |