Forum » Programska oprema » Obdelava HDR Videomateriala v Premiere Pro
Obdelava HDR Videomateriala v Premiere Pro
m0LN4r ::
Pozdravljeni,
a slucajno kdo od vas obdeluje HDR material recimo od go pro, kakega telefona itn. v Premier Pro?
Bi se veselil, ce me kdo kontaktira ali naredi par screenshotov kaj tocno mora biti nastavljeno.
Moj problem je, da mi Preview okence prikazuje zadevo karkoli nastavim v SDR oz. prezgano in prakticno se mi niti ne sanja kako zgleda koncni produkt.
Je to res, da Premiere zaenkrat se ni zmozen prikazovati HDR preview in samo z exportanjem v BT.2020 vidim dejansko kaj sem nastavil?
Kako se vi lotujete tega? Oz. kaksno opremo imate?
Lp,
hvala!
a slucajno kdo od vas obdeluje HDR material recimo od go pro, kakega telefona itn. v Premier Pro?
Bi se veselil, ce me kdo kontaktira ali naredi par screenshotov kaj tocno mora biti nastavljeno.
Moj problem je, da mi Preview okence prikazuje zadevo karkoli nastavim v SDR oz. prezgano in prakticno se mi niti ne sanja kako zgleda koncni produkt.
Je to res, da Premiere zaenkrat se ni zmozen prikazovati HDR preview in samo z exportanjem v BT.2020 vidim dejansko kaj sem nastavil?
Kako se vi lotujete tega? Oz. kaksno opremo imate?
Lp,
hvala!
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | komponente za video montažoOddelek: Kaj kupiti | 3412 (2801) | Infusion |
» | Gopro hero 3 black slowmotionOddelek: Pomoč in nasveti | 1643 (1467) | kurjač |
» | PC za video obdelavo (After Effects, Premiere Pro)Oddelek: Kaj kupiti | 1911 (1473) | Robi :P |
» | konfiguracija racunalnika za obdelavo videaOddelek: Zvok in slika | 1475 (1259) | Jebiveter |
» | Adobe PremiereOddelek: Programska oprema | 1883 (1744) | McZaaR |