Forum » Omrežja in internet » SA MP in dinamičen ip - Pomoč prosim!?
SA MP in dinamičen ip - Pomoč prosim!?
yugokoral ::
Lejte.
Jest mam dinamičen ip in imam tud svoj server za San Andreas Multiplayer. Fora je u tem da moram frendom zmerej dajet moj novi ip da se lohk povežejo na moj server. A se da to kej spremenit, brez da bi zahtevu na siolu za statičen ip, da bi se lohk moji frendi usak dan povezal na moj server brez da bi jim pošilal nov ip.
Hvala
Jest mam dinamičen ip in imam tud svoj server za San Andreas Multiplayer. Fora je u tem da moram frendom zmerej dajet moj novi ip da se lohk povežejo na moj server. A se da to kej spremenit, brez da bi zahtevu na siolu za statičen ip, da bi se lohk moji frendi usak dan povezal na moj server brez da bi jim pošilal nov ip.
Hvala
V-i-p ::
Gugl, gajba DNS...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
yugokoral ::
aha že razumem. Samo nekej, a zdej k bomo s frendi igral SAMP jim bol dal ta ip k je tm upisan kot statičen ip in pol se bodo lohk normalno povezoval na moj SAMP server in se ip ne bo več spremijov?
hvala
hvala
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yugokoral ()
SaXsIm ::
ti jim boš dal nek hostname (se pravi yugokoral.server.org), na serverju inštaliral aplikacijo ki jo .server.org zahteva, in tako bo hostname vedno kazal na tvoj ip, ki se bo lahko spreminjal.
SaXsIm
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sendmail na CentOs 5.4Oddelek: Omrežja in internet | 2029 (1865) | Vuli |
» | clarkconnect rabim poomoč pri inštaliranju! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Operacijski sistemi | 16570 (8109) | Gapi |
» | Dinamičen IP v statičnega?Oddelek: Omrežja in internet | 1165 (909) | ABX |
» | statični IPOddelek: Omrežja in internet | 6097 (5239) | Bakunin |
» | Bi si kdo preko FTPja in hitrega ADSLja izmenjaval legalne,.. file? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5221 (2956) | NevarHere |