» »

Nedokončano, a potrebujem mnenje

Nedokončano, a potrebujem mnenje

Zeberdee ::

Zadeva je trenutno na naslovu www.owjej.net/party
Uporabljen je Jawa Project, malo spremenjena tema (logo + slika desno zgoraj).
CMS mi je izredno všeč, tako na izy ni niti joomla. Vse kar opazite in mislite, da ni dobro ali slabo, prosim povejte, od napak v kodi, designu... do slovničnih, tam kjer vsebina že obstaja.

Ne štekam, da če hitro klika na različne interne linke, se oranžna spremeni v plavo...

NorK ::

Veliko stvari je potrebno dodelati. Jaz bi naredil temeljit redizajn.
Barve so naključno izbrane?
Elementi niso vedno poravnani.
Cenik se da narediti lepše.
Prevedi kontaktni obrazec.

KaRkY ::

Na začetku ko še ni vse keširano se ti stran slabo prikaže verjetno maš za header 2x nastavljeno barvo.
 Screen

Screen

EDIT: To zna biti mali problem pri poasnejših povezavah.
When you look long into an abyss, the abyss looks into you

Zgodovina sprememb…

• spremenil: KaRkY ()

Hvala, ker se je končno nekdo oglasil.
Redizajn je problem, ker že tega, nisem naredil. Preprosto nisem talent... :) Ampak se bom potrudil. Kaj točno je potrebno redizajnirati?
Oranžna kot topla, zabavna barva ni izbrana naključno.
Kateri element ni pravilno poravnan?
Z redizajnanjem cenika se strinjam, lahko bi bilo lepše, verjetno z uporabo "barvanje vsake druge vrstice"
Vem.

Karky:
Zakaj do tega prihaja?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Zeberdee ()

Nevem zakaj verjetno maš za ta element na 2 mestih označen bacground color. Poskusi pogledat v HTML in css če je slučajno na obeh mestih bacground color.

Poletnik ::

#top_header {
height:149px;
color:rgb(75,75,75);
text-align: left;
background: rgb(105,173,249) url(images/top.png) repeat-x;
}

Tukaj v css pobriši
rgb(105,173,249)
in ti ne bo več prikazovalo tiste modre barve...
http://www.norestrani.com

Poletnik, najlepša ti dala.

Kitoslav, še vedno potrebujem tvoj odgovor. Kaj bi bilo nujno za spremeniti? Kaj ni ok?

Zgodovina sprememb…

Žal nisem nek jaki dizajner ampak kot potencialni uporabnik(sam namreč hodim na kr veliko partijev) ti povem tak da oranžna je res malo zgrešena po mojih pojmih namreč preveč napadalna je. Potem te osnovne informacije maš na levi strani osebno bi meni bile bolše na desni. Potem tisti preveri to mi ni všeč ker je na vseh straneh kot neko vsiljevanje. Število obiskovalcev je po moje tudi dvorezni meč namreč če je premalo število si bojo eni mislili tak brezveze noben ne gleda tega če jih je pa preveč pa tut ni preveč dobro nekatiri bi mislili glej kak se baha no vsaj jaz bi. Potem sliko bannarja bi spremenil bi bla bolše kaka slika od že organiziranega partija kjer se je nekaj spektakularnega dogajalo vsaj mene bi to pritegnilo.

Nekaj mojega mnenja upam da ti bo kaj pomagalo :D

KaRkY: Dano v razmislek. Kakšna barva bi bila bolj primerna?
No pa še razlaga. Tukaj ne gre toliko za partyje kot so v diskačih in klubih (recimo flešer zadeva) ampak ciljamo na drugačno populacijo.
Banner je trenutno samo zato, da se vidi, kako bi zadeva zgledala.

No recimo, da se spustim nazaj v redesign strani. Glede na to, da imam še en mesec časa za postavitev strani, je časa še dovolj:
nekaj strani, ki so že na trgu, ki so uspešne firme in naš cilj ni v ničemer se njim približati, jemati stranke.
Naš cilj je organizirati vsak mesec eno hudo žurko po naših željah (torej je spletna stran namenjena informiranju strank in to, da jih naše zabave pritegnejo),
Stranke obvestiti in jih prepričati, da če outsourcajo organizacijo zabave (rd, obletnice valet, matur ipd), da dobijo več (nič truda, nič skrbi, kvalitetna in profesionalna izpeljava žurk)
Letno organizirati 4 potovanja za 30-40 ljudi na različne party lokacije po Sloveniji in Evropi (gre bolj kot ne za pijanske zadeve, razni oktoberfesti, silvestrovanja...)

Pridevniki: informativna, zanimiva, uporabna, profesionalna, kvalitetna, zabavna...
Taka bi morala biti tudi stran.
Aja spletne strani:
http://www.mondialtravel.si/
http://www.jupiter.si/ in mogoče tudi
http://www.slo-dj.com/index.php?newlang...

wrrr, dela je še puno.

kaj bolje?

Je tole kaj bolje. Kako bi to sicer izrezal ne vem, ampak uspeti mi more :).

Ne štekam, prej tega linka ni bilo, sem mislil, da sem ga pozabil dati.
Zdaj pa je, dvojno?!

Prosim, mnenje? :)

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 423 24 25 26 )

Oddelek: Izdelava spletišč
1298346162 (5299) sunniegoldie
»

Ocena spletne trgovine - estetika, funkcionalnost

253075 (1808) SandiP11
»

1nadan.si - pokomentirajte nov dizajn

173654 (2611) Nummy
»

Kako postaviti ozadje v CSS-ju