Forum » Omrežja in internet » Padanje signala wifi
Padanje signala wifi
neomusic ::
Tukaj sem dodal tudi primer. Wifi uporabljam že eno leto z modemom sinope od siola. Od včeraj pa opažam da mi povezava ko poveze s 48mbps začne padati tako da je v 5 minutah ali celo prej na 1mbps dokler včasih celo ne prekine. Moč signala je pa velika. Zato ne vidim razloga zakaj bi hitrost bila tako nizka in bi padala. Na siolu so mi obrazložili da je najverjetneje vzrok kak trojanec. Zanima me še vaše mnenje.
Hvala!
- zavaroval slike: OmegaBlue ()
upam na kako pomoč saj mi zadeva res ni niti malo jasna v čem zdaj naenkrat tak problem pri tej hitrosti :(
gokky ::
Najverjetneje čisto radijski problem: Še nekdo v soseščini oddaja na istem ali sosednjem kanalu.
aha, torej spremenim kanal na katerem se oddaja pa bi teoretično moralo biti bolje ? Bom poskusil! Hvala!
tilenn ::
Če ne bo bolje, lahko še enkrat pokličeš na 080 1000/1 in poveš, kaj si že naredil, pa boš dobil nov sinope modem - lahko je problem tudi v njem. Novi sinopeji (lepi beli namesto starih sivih) imajo tudi izboljšano wifi funkcijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol InternetOddelek: Omrežja in internet | 2051 (1563) | ivan01 |
» | Flashanje routerja SiniopeOddelek: Omrežja in internet | 1424 (1027) | kratos |
» | Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 52094 (23844) | simone |
» | TP-LINK TL-WR1043ND problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1909 (1764) | tony1 |
» | Internet + IPTV preko WLAN omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 23002 (13829) | umexteacher |