» »

Kje kupiti sedež?

Kje kupiti sedež?

Doman ::

Pozdravljeni!

Potrebujem sedež, kot je na spodnji sliki. Ne potrebujem ga za vgradnjo v avto,buggy itd. zato je lahko zadeva nižje kvalitete. Gre se mi, da dobim čim ceneje, ker bom potreboval tri sedeže takoj, kasneje morda tudi 10 sedežev.

• zavarovalo slike: STASI ()

hamax ::

Bos delal vlakec smrti?

Pomagati pa ti ne znam, zal.

IceIceBaby ::

A3M v Ljubljani (ind. cona Črnuče).

Že nekaj časa nisem v tem, ampak kakšno leto nazaj so bili tisti najcenejši okoli 100€.

LeXani ::

To je navadn športni sedež za v avto.. tuki maš nove.
Če iščeš nižjo kvaliteto mal pogled po bolhi, sam dvomim da boš dobil 3 oz. več enakih sedežev..
Zakaj pa to rabiš ?
Čas prve prijave 04.11.2005

krneki0001 ::

Ne kupuj v A3M, ker so orenk predragi.

Takle sedež

Takle sedež

skupaj z vodili dobiš že za 170 evrov. Ti sedeži so prepogljivi, kar je velika prednost proti tistim v enem kosu.
V A3M je najcenejši sicer par evrov manj, ampak je brez vodil. Vodila stanejo vsaj 50 evrov, če ne več, brez vodil boš imel pa orenk probleme.

Tudi sam sem v svoj avto montiral podobne sedeže in ker sem bil pameten in jih kupil brez vodil, sem si naredil orenk štalo. Na srečo sem svoje stare sedeže lahko razstavil in pobral vodila dol, ampak pri veliki večini to ne gre, ker šparajo na vijakih in zadeve sešvasajo skupaj.

Zgodovina sprememb…

profii ::

nebivedu pa so ti sedeži dobri al te use boli po dveh urah sedenja? ker v recarotovih (okoli 1000€ kom) zicih se tudi v postelji tako ne leži kot se tam sedi.

bluefish ::

če ga ne potrebuje za vgradnjo v avto, potem verjetno ne potrebuje vodil.

IceIceBaby ::

Te iz A3M za 130€ (nepregibni) so presenetljivo udobni. Jaz sem jih imel nekaj časa v cestnem avtu pa ni bilo težav z udobjem.

Kasneje sem kupil Sparcote iz karbona, z dodatno blazinico za hrbet itd. Se pozna razlika, ampak je tudi cena cca 8x višja.

baron21 ::

Poglej na rallymagazin.com, avtonet itd. Tam imaš oglase, ko dirkači prodajo sedeže, ki jim je potekla homologacija. Cena teh je 50 do 80€. Navadno jih je treba malo očistiti pa je ok. Jaz sem iz enega takega naredil pisarniški stol in je prava atrakcija, ko pride kdo k meni.
baron21

kakšna slika, da vidimo, kako to zgleda :) ?

baron21 ::

Izgleda takole
baron21

Zgodovina sprememb…

• spremenil: baron21 ()

huh, zanimivo.

LeXani ::

Hudo..sploh če imaš volan.
Čas prve prijave 04.11.2005

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri avtosedez za otroka od 8 mesecev dalje (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
6924878 (6461) TheBlueOne
»

Kateri nov "družinski" avto (strani: 1 2 3 4 5 6 )

25751959 (34618) GR2
»

avto za vožnjo treh otrok (strani: 1 2 )

5515968 (14157) marsovcek
»

Vgradnja novih sedežov (strani: 1 2 )

5713140 (10214) mat xxl
»

Grelne prevleke za v avto

Oddelek: Loža
385963 (5233) M-XXXX

Več podobnih tem