Forum » Loža » day after party
day after party
spacejam ::
mnenja vseh ki so bili na LAN Partu.
meni se je zdelo zelo dobro in se enkrat se zahvalim organizatorjem ki so se trudli za izpeljavo tega dogodka.
Poleg tega se posebno zahvalo Sergiotu in Primozu ker sta me presenetla saj sem pricakoval dva zamorjena fantica("stara ko zelja") saj ju prej nisem poznal in na koncu ugotovil da sta megaspecialnofantastična ljudka.
LP
Fantje brez zamere.
P.S. -Sergio kaj maturo bos naredu s 4 ali 5?
- Maveric stoji se frizura? No.1 je!
meni se je zdelo zelo dobro in se enkrat se zahvalim organizatorjem ki so se trudli za izpeljavo tega dogodka.
Poleg tega se posebno zahvalo Sergiotu in Primozu ker sta me presenetla saj sem pricakoval dva zamorjena fantica("stara ko zelja") saj ju prej nisem poznal in na koncu ugotovil da sta megaspecialnofantastična ljudka.
LP
Fantje brez zamere.
P.S. -Sergio kaj maturo bos naredu s 4 ali 5?
- Maveric stoji se frizura? No.1 je!
Space-jam Team & Co.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bliža se dan, ko bo NASA spet vozila ljudi v vesolje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 19426 (16634) | Unknown_001 |
» | Aretacije zaradi Silk Roada se nadaljujejo, nova stran pa že skoraj naredOddelek: Novice / Kriptovalute | 7304 (4803) | popster |
» | popravljanje gramofonaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3081 (2428) | SaXsIm |
» | Slovenščina: kako je prav?Oddelek: Šola | 2091 (1355) | flipflop |
» | Pravica do zasebnosti ali svoboda govora na WikipedijiOddelek: Novice / Zasebnost | 3972 (2936) | Poldi112 |