Forum » Loža » Gokart nacrti
Gokart nacrti
CoCo ::
Zanima me če ma keri kake načrte za gokart?
Naj mi jih pošle?
Lp vaš CoCo.
Naj mi jih pošle?
Lp vaš CoCo.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
mihamedo ::
pokliči gospoda jerančiča (jeras) v domžale in si kupi okvir.. nikoli ne boš naredil takega kot je original in tudi ne za tako ceno... pozanimaj se sa kakšnega starejšega tony kart extrema ali pa crg
-AMD phenom 955be @4.0ghz--
- 4x4gb ocz vengeance 8.8.3.7@2000--
-revodrive x2 220gb-2x spinpoint f3 500gb
LeXani ::
Naredt okvir za gokard ni problem, če maš veselje za to. Jst sme meu en načrt sam sm ga zgubu.
Najbolš da pogledaš na www.strojnistvo.com.
Najbolš da pogledaš na www.strojnistvo.com.
Čas prve prijave 04.11.2005
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LeXani ()
frenk ::
če koga zanima imam okvir za gokart s sedežem in 125 ccm motor ... nedokončan gokart projekt
gsm: 031 522 836 (Andrej)
gsm: 031 522 836 (Andrej)
frenk ::
za ceno ne vem točno, sigurno pa nebi bila pretirana
nekaj let nazaj me je okvir s sedežem, in odbijačema prišel 45k sit, motor pa mislim da 90k sit, vendar kot sem rekel je cena stvar dogovora
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: bluefish ()
Povej ceno in slikice mi posli pa se bomo zmenili
Aja daj msn(ce mas) da vidim kolk je cena
Aja daj msn(ce mas) da vidim kolk je cena
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CoCo ()
Sem PcMan1ak@hotmail.com
Vpiši me
Lahko pa poves ceno na forumu
Vpiši me
Lahko pa poves ceno na forumu
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CoCo ()
mihamedo ::
številke od jerančiča nebi javno dal. ne vem če se bi s tem strinjal.. lahko pa pogledaš številko za JEFRA racing, ki je njegov klub in ga boš najverjetneje dobil.drugače pa kot sem že dejal. gokarda se doma res ne izplača delati.S ceno boste na koncu na istem sploh če upoštevate ure, ki jih boste v njega spravili. In nakoncu dobite frenkov proizvod, ki vsaj za moje pojme ni pravi gokard.. 1. mašina je pretežka. 2.nosilci oziroma okvir pri sprednjh kolesih ni pravilno narejen, bo zelo tog in se bo najverjetneje lomil na varih.Morate razumet, da gokard z izdelavo svojega okvirja in izbiro pravega materiala skrbi za lego na cesti in se v ovinkih konstantno zvija, da se prilagaja cestišču. Zato tudi ne potrebuje dodatnega vzmetenja. Za začetnike priporočam tony kart okvir z vortex ali parilla 100ccm mašino brez menjalnika.če hočete čim manj stroškov je bolje, da nima sklopke. je malo bolj neroden za vžiganje vendar je ena stvar, ki se lahko pokvari manj.za tiste, ki si pa želite veliko dela za volanom in sekvenčno pretikanje prestav pa priporočam birell/tony kart okvir z TM k95 ali K95b ali K95 c motorjem.. sledijo po ceni. k95 je malo slabši pri nizkih obratih vendar je za hobi dovolj dober in še kar poceni. s tem ko k95c je brutala vendar relativno drag
-AMD phenom 955be @4.0ghz--
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | home made 4 kolesnik (like go-card but...)Oddelek: Loža | 7437 (807) | sandmat |
» | Gokart dirkališča po sloveniji? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Na cesti | 51794 (14951) | Siddh |
» | gokartOddelek: Na cesti | 4100 (3211) | kriko07 |
» | karting-rekreativni (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10092 (6178) | mastah |
» | GO-KART projektna,125ccm,30HPOddelek: Loža | 2909 (2725) | eXtreme |